Annonce
Viborg Nyt

Loge giver Mødrehjælpen en skærv til julehjælpen

En glad Karin Sjørring, formand for Mødrehjælpen i Viborg, flankeret af Jens Isak Jørgensen (til venstre) og Harry Sørensen, da hun fik overrakt bevis på, at Mødrehjælpen også i år får doneret 10.000 kroner fra Logen Wibergis. Foto: Louis Schmidt-Lund
10.000 kroner officielt sendt videre fra Logen Wibergis, så Mødrehjælpen i Viborg kan tænde lidt julelys i øjnene hos lidt trængte familier med børn.
Annonce

Viborg: Repræsentanter fra Logen Wibergis, en loge under Serapions-Ordenen i Danmark, havde onsdag den store fornøjelse at kunne overrække 10.000 kroner til Mødrehjælpen i Viborg. Beløbet er helt målrettet Mødrehjælpens julehjælp.

­- Vores julehjælp er helt afhængig af donationer. Det kan butikken ikke tjene ind til, så støtten fra Wibergis er særdeles velkommen. Det er en meget flot håndsrækning til børn i lidt trængte familier, siger en taknemmelig Karin Sjørring, mangeårig formand for Mødrehjælpen i Viborg.


Det er en meget flot håndsrækning til børn i lidt trængte familier.

Karin Sjørring, formand for Mødrehjælpen i Viborg


Sidste år kunne Mødrehjælpen sende julehjælp i retning af 300 familier. Hvor mange, det bliver til i år, kan ikke siges endnu, da fristen for at søge julehjælp hos Mødrehjælpen først slutter den 29. november.

Julehjælpen består af et gavekort på 1000 kroner til indkøb af mad hos Meny samt et beløb per barn til indkøb af julegaver, ligeledes som gavekort fra Viborg Handel, så indkøbene bliver i de lokale butikker.

Det er nærmest en flerårig tradition, at filantropisk og humanitært udvalg i Logen Wibergis tilgodeser julehjælpen hos Mødrehjælpen. I år var det dog planlagt, at donationen skulle foregå under mere festlige former.

- Vi havde i udvalget planlagt i detaljer, at modtagere af donationer i forbindelse med logens 40-års jubilæum, også Mødrehjælpen, skulle inviteres under festlige former. Det satte corona-krisen også en stopper for, da markering af jubilæet er udskudt til næste år. Men så er det godt, at vi så kan komme til jer, siger Harry Sørensen, udvalgsformand i Wibergis.

Han understreger, at det er under en pandemi som nu, at man skal stå sammen om at udføre en gerning på et humanitært grundlag.

- Og der er stor respekt omkring Mødrehjælpens arbejde i jeres fine butik og de andre opgaver, I påtager jer, såsom julehjælpen, men også Den rullende kagemand ved børnefødselsdage. Donationen fra Wibergis er således særdeles fortjent, siger Harry Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Langt flere katte i danskernes hjem

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Danmarks Indsamling: En Viborg-sag

Viborg Nyt

Tag på oldtidsløb i Hvolris

Annonce