Annonce
Viborg Nyt

Lokal butik har fundet sin niche med to afdelinger under samme tag

Mark Mørup og folkene i Sengeoutlet.dk og dinseng.dk har oplevet stor fremgang de sidste par år. Foto: Morten Pedersen
På Ærøvej går det rigtig godt for de to sammenhængende forretninger Dinseng.dk og Sengeoutlet.dk, som har vækstet markant på det seneste. Sammenspillet mellem de to butikker er en del af succesen, lyder det.

Viborg: Der er et markant spænd fra den billigste til den dyreste komplette seng på Ærøvej 26.

Hos sengeoutlet.dk kan man komme hjem med en seng til et par tusinde kroner - men man kan også komme hjem med en til 80.000. Så skal man bare ind i afdelingen under navnet Dinseng.dk, som ligger i forlængelse af Sengeoutlet.dk.

Det er – ikke overraskende – i sidstnævnte afdeling, at man finder de billigste senge. Hvis man kan acceptere en seng, hvor de forskellige dele er samlet sammen fra forskellige steder, så er der nemlig penge at spare, lyder det fra driftsdirektør Mark Mørup.

Annonce

- Hos sengeoutlet opkøber vi restpartier, overproduktion, udstillingsmodeller og anden-sorteringsvarer. Vi sælger kvalitetssenge, hvor man sparer mellem 40 til 70 procent, siger Mark Mørup.

Hos Sengeoutlet.dk kan underdel, madras og topmadras kommer fra hver sin producent og i hver sin farve - og det er med til at gøre sengene ekstra billige. Foto: Morten Pedersen

Han viser rundt i lokalerne i Viborgs vestlige ende, hvor avisens udsendte ligesom mange kunder ankommer i sengeoutlet-afdelingen, inden vi bevæger os over i den dyrere ende.

- Vi har flere kunder, som begynder inde i Sengeoutlet.dk, men ender herinde i Dinseng.dk. De kommer for det gode tilbud, men opdager så mulighederne herinde, hvor man kan skræddersy sin seng. I Dinseng.dk har vi mulighed for at opbygge sengen efter kundernes ønsker og behov, fortæller Mark Mørup, mens han viser rundt i de to afdelinger.

I den dyrere afdeling, Dinseng.dk, finder man som her senge til 28.499 og 51.199 - og helt op til mere end 80.000 kroner. Foto: Morten Pedersen

Kombinationen af de to afdelinger har vist sig at være en fordel, lyder vurderingen videre fra Mark Mørup. Faktisk går det så godt, at virksomheden - siden den flyttede fra Løgstrup til Viborg for godt to år siden - er vækstet fra to til otte medarbejdere i den lokale afdeling.

- Og derudover har vi åbnet en afdeling i Ringe på Fyn, hvor vi også har en Sengeoutlet.dk med Dinseng.dk som shop-in-shop. Den åbnede vi for godt et år siden, og der er nu tre ansatte.

Hård konkurrence

Som man kan se på navnet, startede virksomheden som en webbutik. I første omgang var det Dinseng.dk, men succesen tog for alvor fart, da man startede sengeoutlet.dk og flyttede Dinseng.dk ind på Ærøvej 26 i Viborg.

- Der er rigtig mange, som køber seng over nettet. Websalget er stort, og der er mange om buddet. Konkurrencen er hård, og priserne er presset, så man skal enten være rigtig stor, eller også må man finde andre måder, man kan være med på, fortæller Mark Mørup og fortsætter:

- Vi har fundet vores niche med de to forretninger, hvor vi med Sengeoutlet.dk sælger kvalitetssenge til billige penge og med Dinseng.dk giver en oplevelse, hvor prisen betyder mindre. Fælles for de to afdelinger er, at folk får den samme gode service.

Vi har flere kunder, som begynder inde i Sengeoutlet.dk, men ender herinde i Dinseng.dk. De kommer for det gode tilbud, men opdager så mulighederne herinde, hvor man kan skræddersy sin seng.

Mark Mørup,driftsdirektør
Annonce
Viborg Nyt

To nye udstillinger i Viborg Kunsthal

Annonce
Viborg Nyt

Heidi kan nu kalde sig optical dispenser

Annonce
Viborg Nyt

Bilka deler 20.200 kroner ud til to velgørende organisationer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Spillehal tvunget til lukning uden mulighed for kompensation: - Det er alvorligt for os

Viborg Nyt

Klumme: Svenske jazzstjerner i Bjerringbro

Viborg Nyt

Klumme: Den vigtigste faktor for en sund tarm

Viborg Nyt

Viborg-restaurant er gået konkurs: - Vi så ind i en usikker fremtid, så den rigtige beslutning var at stoppe nu

Viborg Nyt

Klumme: Kan kvinders overgangsalder være en god tid?

Viborg Nyt

Ny butiksbestyrer i Viborgs 'loppe-supermarked': Der skal ryddes op mentalt og fysisk

Viborg Nyt

Klumme: Peter Seeberg - et Viborg-ikon

Viborg Nyt

2,2 millioner kroner bliver i bilisternes lommer

Viborg Nyt

City Escape åbner i Viborg nu i weekenden: - Det er den fedeste udendørs escape-oplevelse

Viborg Nyt

Burgerbar i Viborg får sur smiley: Manglende rengøring kostede lederen jobbet - ny leder nåede ikke at få styr på det

Viborg Nyt

Pernille mærkede depression, stress og angst på egen krop - nu hjælper hun andre, når livet gør ondt

Annonce