Annonce
Viborg Nyt

Lokal isenkramgigant på opkøb i Sverige

F&H Group A/S har været på opkøb i Sverige. Arkivfoto: Morten Dueholm
Den viborgensiske isenkram- og boligdesignvirksomhed har købt Sveriges ældste aktieselskab, der primært gør det i fremstilling af bestik.
Annonce

Viborg: F&H Group A/S har igen været på indkøb.

Sidste år købte F&H det gamle, danske brand Rosti fra hollandske Mepal BV, og nu har man købt Sveriges ældste aktieselskab AB Gense fra norske K. A. Rasmussen.

Gense har siden 1856 produceret primært bestik i meget høj kvalitet og er dermed Sveriges ældste, aktive aktieselskab. Med optimal fokus på kvalitet, design og funktion er Gense Skandinaviens største producent af bestik – og leverandør til det Kongelige Svenske Hof.

- Med købet af AB Gense følger vi vores strategi om at eje flest mulige af de brands, vi forhandler, og Gense er et rigtig fint supplement til vores portefølje, siger F&H Groups administrerende direktør, Knud Lomborg i en pressemeddelelse.

Gense distribueres allerede i dag af F&H's selskab Thuesen Jensen AS, og det fortsætter uændret.


Med købet af AB Gense følger vi vores strategi om at eje flest mulige af de brands, vi forhandler.

Knud Lomborg, F&H Groups administrerende direktør


Gense har et meget bredt sortiment af primært bestik, og de fleste kender sikkert det klassiske grillbestik Old Farmer, men Gense står også bag eksklusive sølvserier som Chippendale, Olga og Rosenholm.

Det er blandt andet et samarbejde gennem mere end hundrede år med en lang række store designere, der har skabt Genses succes. Senest har den svenske prins Carl Philip Bernadotte designet den meget stilrene og moderne CPB bestikserie i tretårnet sølv for Gense.

- Prins Carl Philip er grandnevø til Sigvard Bernadotte, der står bag designet af Margrethe-skålen, så vi er naturligvis stolte af på den måde nu at kunne præsentere endnu et Bernadotte-design, siger Knud Lomborg.

F&H Group overtager AB Gense med virkning fra 1. juli 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Sex uden samtykke?

Viborg Nyt

Sund livsstil og stærke knogler

Viborg Nyt

Er det kedeligt at gå på museum?

Viborg Nyt

Baggårdsfortællere vågner af dvalen

Viborg Nyt

Mænd - overgangsalder! What?

Viborg Nyt

Så hold da helt ferie

Viborg Nyt

Sidefløj ved hotelbyggeri rejst

Annonce