Annonce
Viborg Nyt

Lokal Odd Fellow loge giver 50.000 kroner til især julehjælp

Odd Fellow logens afdeling Sct. Kjeld gav Kirkernes Sociale Arbejde i Viborg 10.000 kroner til julehjælp. Fra venstre er det overmester Harry Sørensen, frivillighedskoordinator Else Secher, diakonipræst Steen H. Andersen og formand for det humanitære udvalg, Svend Hein. Pressefoto
Annonce

Viborg: Hvert år uddeler logen Odd Fellow Sct. Kjeld i Viborg donationer til gode, lokale humanitære formål - og hvert år sker det i anledning af logens stiftelsesdag. Og i år er ingen undtagelse.

Logens brødre har derfor uddelt i alt 50.000 kroner til seks formål.

- I disse corona-tider har vi prioriteret halvdelen af donationerne til organisationer med henblik på, at pengene kan være med til at gøre julen lidt hyggeligere for de mennesker, der har det svært, siger Svend Hein, der er formand for logens humanitære udvalg.


I disse corona-tider har vi prioriteret halvdelen af donationerne til organisationer med henblik på, at pengene kan være med til at gøre julen lidt hyggeligere for de mennesker, der har det svært.

Svend Hein, formand for den lokale Odd Fellow loges humanitære udvalg


Corona-pandemien har også påvirket selve uddelingen, der plejer at foregå på at logemøde, men i år er sket noget alternativt.

Det var derfor kun to af logens mænd, der onsdag den 25. november overrakte 10.000 kroner til Kirkernes Sociale Arbejde i Viborg, som holder til i Houlkær Kirke. Pengene skal bruges til julehjælp til værdigt trængende familier i det sogn, hvor de bor, og til et juleaftensarrangement i fællesskab.

Desuden fik Mødrehjælpen 10.000 kroner til julehjælp og Fristedet i Viborg 5000 kroner til julehjælp og juleaften. Børnelejren på Langeland fik 10.000 kroner til støtte af en sommerlejr i 2021 for anbragte unge fra Viborg-området.

Hospice Limfjorden fik 10.000 kroner til sin nyanlagte sommerhave, og TUBA, der kæmper for at forbedre forhold for unge, som vokser op i familier med misbrugsproblemer, fik 5000 kroner.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Danmarks Indsamling: En Viborg-sag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på oldtidsløb i Hvolris

Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce