Annonce
Viborg Nyt

Lokal pub-ejer fik vild idé: Drik nogle øl og vind en bil

Indehaver af Sportspub Målet, Mahmoud Khandan, fik en skør idé i bestræbelserne på at lokke nye gæster indenfor. Foto: Morten Pedersen
Bajer og biler går som regel ikke hånd i hånd, men nu kan du drikke dig til et køretøj på Sportspub Målet, som har sat gang i en usædvanlig konkurrence.
Annonce

Viborg: De øl-glade gæster er atter velkommen, men ikke alt er, som det plejer hos Sportspub Målet. På facaden i Gravene blafrer et nyt stort banner nemlig lystigt i vinden.

En usædvanlig kombination af bil og øl er afbilledet på det ophængte stykke stof, som agerer blikfang for gadens forbipasserende.

"Vind en Kia Picanto", står der med massive bogstaver, mens en frodig fadøl troner sig op ved siden af.

- Jeg tænkte, at jeg ville have gang i noget, som kunne trække nye gæster til. Jeg fik så en skør idé om at udlodde en bil, fortæller Målet-indehaver, Mahmoud Khandan.

Pub-ejeren har selv købt bilen, som han i samarbejde med UJS Biler stiller på højkant. Når de 125.000 kroner, som bilen er værd, er tjent ind via salg af humleholdig læskedrik, findes vinderen tilfældigt blandt de kunder, som efterfølgende kommer og køber en genstand.

Udover den firhjulede præmie er der i øvrigt flere mindre gevinster - såsom gavekort til lokale restauranter - på højkant. Her bliver vinderne udtrukket løbende.

- Det er ikke sådan, at man får et lod i puljen, hver gang man køber en øl. Det er kassen, som er sat op til at trække en tilfældig vinder, når der er solgt et vist antal genstande, forklarer Mahmoud Khandan, som ikke selv ved præcist, hvor mange øl der skal skænkes, før en vinder udtrækkes.

- Det ville jo være lidt utroværdigt, fortæller han.

Målets stamgæster har taget godt imod det nye initiativ, men de må væbne sig med tålmodighed. Der kan gå lang tid, før Picantoen får en ny ejermand.

- Når der skal tjenes 125.000 kroner ind, kan man nok godt regne ud, at der skal sælges en del øl. Konkurrencen slutter ikke i morgen, fortæller Mahmoud Khandan.

Et stort konkurrencebanner pryder facaden i Gravene. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce