Annonce
Viborg Nyt

Lokale Løvbjerg-butikker i eksplosiv vækst

Morten Laursen kan roligt smile. I 2020 har både hans Løvbjerg på Koldingvej og Løvbjerg Overlund oplevet øget omsætning på mere end 20 procent. Foto: Morten Pedersen
Dagligvarebranchen har generelt haft et godt år omsætningsmæssigt i 2020, men for de to Løvbjerg-butikker i Viborg er omsætningen nærmest eksploderet. Begge butikker kan melde om mere end 20 procent øget salg.
Annonce

Viborg: Når man ikke kan spise ude, når ferien holdes derhjemme, og når man ikke kan møde ind på arbejde, så kræver det fyldte køkken- og køleskabe flere dage i løbet af året. Og det er lig med mere handel hos dagligvarebutikkerne.

I 2020 har branchen øget sin indtægt med syv procent, lyder det i en pressemeddelelse fra Løvbjerg. Men mens det generelt er gået godt for dagligvarebutikkerne, så er det gået fantastisk for de to Løvbjerg-butikker i Viborg.

Her er omsætningen nemlig steget med mere end 20 procent på såvel Koldingvej som i Overlund.

- Det har været et fantastisk år for vores butikker. Vi har haft den glæde, at vi både har fået mange nye kunder og et større salg til de kunder, som vi havde i forvejen. Vi er meget glade, siger Karsten Poulsen i Overlund.

Når Løvbjerg har mærket større fremgang end gennemsnittet, må det også skyldes mere end corona, lyder det fra Morten Laursen fra butikken på Koldingvej.

- Allerede inden corona ramte Danmark, havde vi fået en fantastisk start på året. Vi tror, at kunderne har fået øjnene op for, at vi kan tilbyde et kæmpe sortiment af varer og en super kvalitet på for eksempel kød og grønt, samtidig med at vi er billige. Derudover har vi mange kvadratmeter og god plads, og det har kunderne belønnet i år, fortæller Morten Laursen.

Annonce

Godt Løvbjerg-år

Det er ikke kun Løvbjerg i Viborg, som har oplevet fremgang i 2020 – også på landsplan har butikskæden haft et godt år.

- Vi slutter året 2020 med en salgsvækst på godt og vel 18 procent, hvilket vi er ekstremt tilfredse med, udtaler kædens administrerende direktør Jesper Due.

- Vores satsning på kød samt frugt og grønt har båret frugt, og samtidig har vi fastholdt vores billige prisniveau, så vores kunder får værdi for pengene. Vi er meget tilfredse med 2020.

Mens det er gået godt i dagligvarebutikkerne, har andre brancher haft et hårdt år. Det fik Løvbjerg til at uddele gavekort til medarbejderne til lokale restauranter, som Viborg Nyt skrev om tilbage i maj.

- Det er naturligt for os at støtte lokalt. Det betyder meget for os i alle vores 15 supermarkeder, at vi er lokal engageret i hver vores by, fortæller Jesper Due.


Det har været et fantastisk år for vores butikker. Vi har haft den glæde, at vi både har fået mange nye kunder og et større salg til de kunder, som vi havde i forvejen. Vi er meget glade.

Karsten Poulsen, købmand Løvbjerg Overlund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Viborg Nyt

Kan kunsten redde verden?

Viborg Nyt

Se din partner med nye briller

Viborg Nyt

Hvorfor skrive en "ikke-historie"?

Annonce