Annonce
Viborg Nyt

Lokalt firma erklæret konkurs

Freddy Nielsen (tv) og Thomas Hauberg har tidligere drevet frisørsaloner flere steder. Arkivfoto: Julie Goul Svendsen
ID4U Administration Aps er lukket og to medarbejdere er sagt op.
Annonce

Bjerringbro: Firmaet ID4U Administration ApS er gået konkurs. Ifølge en meddelelse fra Skifteretten i Viborg gik selskabet konkurs 18. maj efter en begæring modtaget samme dag.

Selskabet er blevet drevet fra Banegårdspladsen 17 i Bjerringbro, hvor to andre ID4U-selskaber også har adresse. Det er ID4U Bruuns Galleri ApS og ID4U Salg og Support ApS.

Det ene af selskaberne driver to frisørsaloner. Foruden salonen på Banegårdspladsen 17 i Bjerringbro er det en salon i indkøbscentret Bruuns Galleri i Aarhus. Og det er salonen i Bjerringbro, som man får kontakt til, når man ringer på telefonnummeret til det konkursramte ID4U Administration ApS.

Bag ID4U-selskaberne står Freddy Nielsen og Thomas Hauberg. Tidligere har de også drevet frisørsaloner i København og i Viborg - salonen i Sct. Mathias Centret i Viborg lukkede 31. juli sidste år.

Frisørsaloner over hele landet har været hårdt ramt af coronakrisen, idet salonerne blev pålagt at lukke i næsten to måneder.

Under coronakrisen fik ID4U Bruuns Galleri Aps 434.560 kroner i lønkompensation fra staten til dækning af løn til hjemsendte medarbejdere, og i 8850 Bjerringbro området fik virksomheden udbetalt det næststørste beløb efter Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter. Det andet selskab ID4U Salg og Support Aps fik 129.121 kroner i lønkompensation.

Kurator for konkursboet er advokat Ole Thiel fra Leoni Advokater i Viborg. Han har endnu ikke kigget på sagen, og Thomas Hauberg ønsker ikke at udtale sig, ud over at to medarbejdere har mistet deres job i forbindelse med konkursen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce