Annonce
Viborg Nyt

Mød Sct. Mathias Centrets nye chef: - Vi skal forkæle, inspirere og overraske

52-årige Karl Johan Hasselbalch er ny mand i spidsen for Sct. Mathias Centret. Foto: Thomas Mark
Karl Johan Hasselbalch er ny centerchef i Sct. Mathias Centret, hvor hans store opgave bliver at få flere kunder - og få dem, som kommer til at blive lidt længere. Han vil bruge den første tid af sin ansættelse på at finde ud af, hvordan det skal ske.

Viborg: Det er 15 måneder siden, at Sct. Mathias Centret sagde farvel til Jesper Maagaard som centerchef. Siden har købmand Lasse Lauritsen fra Meny varetaget opgaverne gennem sin rolle som formand for centerforeningen, men nu bliver de pligter taget af købmandens skuldre.

Ny mand i rollen som centerchef bliver den 52-årige Karl Johan Hasselbalch, der netop er begyndt i den nye stilling. Han kommer med en 19-års erfaring fra detailhandels-branchen, hvor han har arbejdet i virksomheder som Bilka, Jem & Fix, Zjoos, Tøj Eksperten og Gundtoft Fashion House.

- Jeg har haft mange kasketter på undervejs som driftsleder, butikschef, regionschef, kædechef og direktør. Jeg har været hele vejen rundt og arbejdet både med salg, marketing, logistik, strategi og personale, siger Karl Johan Hasselbalch.

Annonce

Og hvordan kommer du så til at bruge det i Sct. Mathias Centret?

- Min store opgave bliver sammen med butikkerne, om vi kan få lidt flere kunder i centeret, og om vi kan få de kunder, der kommer, til at blive der lidt længere tid. Centret skal været et rart sted at være, og det gælder både de fysiske forhold i bygningen, at der er et lækkert miljø, lige som det gennem oplevelser og inspiration kan få kunderne til at blive lidt længere. Det skal fungere i sammenspil med den mere almindelige markedsføring, fortæller Karl Johan Hasselbalch.

Sct. Mathias Centret

Åbnede i 1977 i Viborg midtby.

Er hjemsted for over 30 butikker og har årligt omkring tre millioner besøgende og en omsætning på cirka 330 millioner kroner.

Ejes af ejendomsinvesteringsselskabet Dades A/S, som er indehaver af 12 andre butikscentre i Danmark.

Alle butikscentrene drives af Newsec, som tilbyder ejendomsejere, investorer og lejere et udvalg af tjenester inden for ejendomsforvaltning og rådgivning.

I første omgang kommer kunderne og butikkerne dog ikke til at mærke den helt store forskel.

- Jeg har ikke den forkromede plan endnu. Jeg skal tale med butikkerne og medarbejderne, og så vil jeg trække på min erfaring for at se, hvad vi kan gøre for at optimere bedst muligt – både for butikkerne og kunderne. Så det handler også om, at jeg skal se på, hvordan kunderne agerer i centret, lyder det fra den nyslåede centerchef.

Centralisering af opgaver

Driften af centret bliver på en ny måde i forhold til tidligere, hvor mange opgaver centraliseres i virksomheden Newsecm som driver 13 shoppingcentrer i Danmark. Det giver ifølge Karl Johan Hasselbalch bedre muligheder for udvikling i driften.

- Jeg er ikke kun udlejernes mand, jeg er alles mand i den forståelse, at jeg skal sikre de bedst mulige vilkår for butikkerne, så de har et godt grundlag for deres forretning, fortæller Karl Johan Hasselbalch og fortsætter:

- Modsat tidligere er der ikke én mand i ét center, der alene skal prøve at finde den bedste løsning for Viborg. Jeg kan trække på enormt meget data fra de erfaringer, vi har fra vores andre centre, for der er nok ikke den store forskel på, hvordan folk handler i Vestjylland, Midtjylland eller på Sjælland. Vi har mulighed for at finde "best practice" på tværs af hele landet.

Karl Johan Hasselbalch vil bruge en del af sin første tid i jobbet på at tale med butikker i centeret og observere kundernes handelsmønstre. Foto: Thomas Mark

Karl Johan Hasselbalch skal bruge det meste af sin tid i Viborg, men han har også til opgave at udfylde management-rollen i centre i Aarhus og Holstebro.

- Jeg får kontor her i Viborg, og det er her jeg vil have min hverdag. Herfra vil jeg også udfylde min rolle de andre steder, slutter Karl Johan Hasselbalch.

Min store opgave bliver sammen med butikkerne, om vi kan få lidt flere kunder i centeret, og om vi kan få de kunder, der kommer, til at blive der lidt længere tid.

Karl Johan Hasselbalch
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Vigtig huskeregel til købere: Der skal to underskrifter til, før boligen er solgt

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Bliver revet væk: Rækkehuse er populære hos køberne

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Westlife i Viborg er reddet: Ny dato i 2022

Viborg Nyt

Klumme: Flere hunde kan ikke være alene hjemme (del 2)

Viborg Nyt

Klumme: Kartoffelferie…

Viborg Nyt

Stort sommerhus-projekt på vej i Hjarbæk: - Det løfter området et niveau op

Viborg Nyt

Klumme: Øg din Q10-aktivitet i kroppen helt naturligt

Viborg Nyt

Holzmanns 'afløser' på plads i centret: Ny taske- og lædervarebutik flytter ind til black friday

Viborg Nyt

International trio gæster Viborg

Viborg Nyt

Lokal glæde over nye rejsevejledninger: - Der er et opsparet behov for at rejse ud og opleve

Viborg Nyt

Masser af muligheder for at få testet hørelsen gratis

Viborg Nyt

Lokalkendt slagtermester siger stop efter 30 år: - Timingen var rigtig, så det var med at slå til

Viborg Nyt

Klumme: Derfor er søvn vigtigt for dit sexliv - og meget andet

Viborg Nyt

Få det fulde overblik over uge 42 på Viborg-egnen: Det må du ikke gå glip af i din efterårsferie

Viborg Nyt

Klumme: Kulturnat og kulturdebat

Viborg Nyt

Opfordring til foreninger: Vi har 100.000 kroner - kom og søg

Viborg Nyt

Ny høreklinik er åbnet i Viborg: Tilbyder både at lukke lyden ind og holde den ude

Viborg Nyt

Gågadebutikken er 50 år og ejeren 75: - Jeg har ingen ønsker om en pensionist-tilværelse

Viborg Nyt

Sct. Mathias Centret bliver en butik fattigere

Viborg Nyt

Et helt unikt "ja tak-tilbud" til to unge hærværksmænd: Meld jer selv, så får I et stjerneskud og slipper for en politianmeldelse

Viborg Nyt

Trekløver i Overlund: - Vi klæder hinanden godt, men skal have flere ind og smage

Viborg Nyt

Klumme: Hvad kvinden ville ønske, at manden vidste om hendes seksualitet

Viborg Nyt

Efter 20 år i familien sælges kendt Viborg-restaurant - den nye ejer kommer fra konfliktfyldt afslutning i Bjerringbro

Annonce