Annonce
Viborg Nyt

Mandelgaven kan være en håndsrækning til verdens fattige børn

Mandelgaven kan være andet end en marcipangris. Unicef laver et gavekort, som sender penge til verdens fattigste områder. Pressefoto
Annonce

Viborg: Hvis man vil tænke i en anderledes mandelgave end lego, bøger, skrabelodder og marcipangrise, så har Viborgs tre Meny-butikker et alternativ.

Her kan man købe et gavekort for 150 kroner, der sender penge til verdens mest udsatte og sårbare børn, der som følge af corona-krisen er ramt af akut fødevaremangel, manglende adgang til basale sundhedsydelser og vacciner, fattigdom og skolelukninger.

Det er Unicef, der har arrangeret mandelgavekortet, hvor pengene hjælper børn, som er livstruet af underernæring, vacciner der kan forebygge mellem to og tre millioner dødsfald om året, samt midler til uddannelse og undervisning.

- Vi er glade for samarbejdet med Unicef og for at give vores handlende muligheden for at købe en mandelgave, der kan fungere som en lille hjælpepakke til udsatte børn. Det er ubetinget positivt at man kan få en sjov og anderledes oplevelse som familie samtidigt med, at man gør noget godt for andre, udtaler Lasse Lauritsen fra Meny i Sct. Mathias Centret.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Danmarks Indsamling: En Viborg-sag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på oldtidsløb i Hvolris

Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce