Annonce
Viborg Nyt

Manden bag Viborg Knoppen klar med ny opfindelse

Bendt Østergaards håndtag kan vendes og drejes, som man ønsker, uden at man behøver at bore i fliser eller mursten. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: For to år siden skrev Viborg Nyt om Bendt Østergaards opfindelse - Viborg Knoppen - der er en gummidut til bilens anhængertræk, så man ikke slår sig på den og helt generelt beskytter mod ting, der støder ind i bilen.

Nu er Bendt Østergaard klar med en ny opfindelse. Et multihåndtag, der med sit særlige roterbare ophængselementer altid kan skrues fast i fugen frem for i stenen.

Idéen til håndtaget fik Bendt Østergaard allerede for 10 år siden, da han satte et håndtag op i hjemmet.

- Da vi satte håndtaget med tre huller op, fik vi samtidig ødelagt to fliser. Det gav to K3’ere på tilstandsrapporten, fortæller Bendt Østergaard og fortsætter:

- Fliser kan man ofte ikke få længere, hvis de er gået ud af produktion. Vi fik ødelagt nogle gammeldags lyseblå, antikke fliser, som vi ikke kunne få igen. Det var rigtig ærgerligt. Med den konstruktion, jeg har lavet, kan man tage håndtaget af igen og så bare lægge en fugemasse på. Så kan man ingenting se.

Bendt Østergaard kan videre fortælle, at håndtagene bliver produceret i Taiwan og sælges for 250 kroner stykket. Han håber blandt andet med, at byggemarkeder kunne være blandt forhandlerne af det, der formentlig bliver den opfindsomme mands sidste produkt.

- Jeg regner med, at det her er min sidste opfindelse, slutter Bendt Østergaard.

Det roterbare påhængselement gør, at man altid kan ramme fugen. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Annonce