Annonce
Viborg Nyt

Mange siger det med blomster: Måtte ansætte ekstra dekoratør

Der bliver sendt flere blomster afsted under corona-nedlukningen - og det har de mærket hos Johns Blomster. Arkivfoto: Timo Battefeld
I modsætning til mange andre butikker holder blomsterforretningerne fortsat åbent, og de har gevaldig travlt, lyder det fra Johns Blomster i Viborg.

Viborg: Der er travlhed hos landets blomsterhandlere.

I modsætning til størstedelen af landets øvrige forretninger har de nemlig tilladelse til at holde åbent. Og der bliver sendt masser af blomsterhilsner på kryds og tværs af landet, når folk ikke længere må besøge hinanden.

- Vi har rigtig travlt, og det har vi haft længe, også selv om rigtig mange mennesker faktisk ikke er klar over, at vi holder åbent. Men det har vi altså, og vi klarer os med afstand, håndsprit og mundbind, fortæller Inger Mølgaard fra Johns Blomster på Vesterbrogade.

- Nogle gange kan det næsten føles, som om det er os, der holder landet i gang. Vi binder i hvert fald rigtig mange buketter, og vi har fået en ekstra dekoratør, så vi kan følge med. Der bliver solgt mange blomster både fra butikken og ved levering hjemme ved kunderne.

Annonce

Ingen valentins-spring

Valentinsdag forrige søndag har nogle steder i landet givet ekstra stor omsætning hos blomsterhandlerne, men hos Johns Blomster var salget ikke højere end på valentinsdag sidste år.

- Det kan hænge sammen med, at dagen faldt på en søndag i år, siger Inger Mølgaard.

Men hun konstaterer, at hun er godt tilfreds med salget af blomster - ja, hun er nærmest begejstret.


Vi har rigtig travlt, og det har vi haft længe, også selv om rigtig mange mennesker faktisk ikke er klar over, at vi holder åbent. Men det har vi altså.

Inger Mølgaard, Johns Blomster
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Årets hidtil bedste fredag

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Golfklubber holder åbent hus

Viborg Nyt

Tag TRX’en med i tasken

Viborg Nyt

'Vi er Viborg' skal have ny formand

Viborg Nyt

Smil det smitter ikke

Viborg Nyt

Ny mand i spidsen for lokal bank

Viborg Nyt

Naturture med Jann Ribergaard

Annonce