Annonce
Viborg Nyt

Manglende kunder og høj husleje tvinger gågadebutik i knæ

Sisters Point i Viborg lukker i slutningen af januar. Der er for få kunder og for dyr husleje, lyder forklaringen. Foto: Morten Dueholm
Sisters Point lukker den 25. januar, da dametøjsbutikken ikke kan få økonomien til at hænge sammen.
Annonce

Viborg: Endnu et butikslokale kommer til at stå tomt i Viborgs gågade.

Om lidt over en måned er det slut med Sisters Point, der siden sommeren 2013 har solgt tøj, der særligt henvender sig til unge kvinder.

I vinduet afslører skiltet, at ophørsudsalget er i gang - og det bliver understøttet af ”50 procent på alt” -skilte rundt om i butikken.

- Ja, skiltene lokker da kunderne ind, lyder det fra butikschef Mie Momme.

Hun fortsætter:

- Vi kunne bare have ønsket, at de var kommet ind lidt tidligere. Vi har oplevet faldende antal kunder i gågaden samtidig med, at huslejen er vanvittig høj i forhold til, at vi ligger i Viborg.

Hun fortæller, at man har bedt om at få den månedlige husleje på 40.000 kroner sat ned, men at Philipsen Gruppen, der udlejer lokalet, ikke var til at rokke.

- Det hang slet ikke sammen. Beslutningen om at lukke skete allerede for et år siden. Og da vi havde et års opsigelse, sker lukningen til januar. Vi har længe kunnet se, at tallene ikke var gode, og der var fald i kunderne, siger Mie Momme og fortsætter:

- Vi har været ved at kigge efter andre lokaler, men vi kunne ikke finde noget, hvor vi synes, at de hele hang sammen.

Butikschef Mie Momme er naturligvis godt ærgerlig over, at Sisters Point må dreje nøglen. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Ærgerlig udvikling

Mie Momme har været butikschef siden 2018. Nu skal hun snart ud at finde nyt job - sammen med to deltidsansatte og tre ungarbejdere.

- Det er mega hårdt. Jeg har været her siden 2017, og det er da en tom følelse at stå tilbage med, siger hun og understreger, at det går godt i Sisters Point generelt, men at det ikke fungerede i Viborg.

- Og det er ærgerligt, for jeg synes, at vi og Garbitch var med til at give noget anderledes til gågaden. Det er en ærgerlig udvikling, siger Mie Momme om tendensen i Viborgs gågade, hvor Like Anne, Mathias Mens Wear og altså Garbitch sammen med Sisters Point alle kører ophørsudsalg netop nu.

Der er 50 procent på alle varer i butikken i ophørsudsalgs-perioden. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce