Annonce
Viborg Nyt

Masser af livsglæde samlet under et tag

Birgitte Dyring, Mette Kvorning og Freya Chalotte Askjær er gået sammen i et nyt kontorfællesskab betegnet Hjultorvet. Privatfoto.

Tre forskellige firmaer er gået sammen i et nyt og spændende samarbejde i et lokalefællesskab i hjertet af Viborg.

Det handler om sundhed, velvære og livsglæde, og jo mere viborgenserne kan få af disse ting, jo gladere er behandlerne i byens nye lokalefællesskab, som har fået betegnelsen Hjultorvet. Adressen er Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv, og her finder du Mette Kvorning, der driver Akupunkturen i Centrum, Birgitte Dyring fra Stressfrit Viborg, der har specialiseret sig i forebyggelse, håndtering og rådgivning om stress for virksomheder og private, og Freya Chalotte Askjær, der er sexolog, parterapeut og massageterapeut.

I de nye lokaler vil de hver især tilbyde deres behandlinger, men planen er også sammen at lave arrangementer, foredrag og kurser, der skaber vækst og glæde for deltagerne generelt. Det gælder alt fra gå-hjem-møder til åbent hus arrangementer eller champagneaftener, og nogle af arrangementerne vil have fokus på kvinder eller på de unge, andre vil have fokus på par eller noget helt andet - for kun fantasien sætter grænser. Den røde tråd i fællesskabet vil være at kunne gøre noget godt for sig selv med små indspark, inspiration og de gode historier, og det fælles omdrejningspunkt hos behandlerne er interessen for at hjælpe andre til øget sundhed, velvære, trivsel og balance såvel mentalt som fysisk.

- Vi vil gerne inviterer folk ind og besøge os og stille spørgsmål. Nogle ved måske ikke, hvad akupunktur kan gøre for dem, andre oplever det som et tabu at opsøge en sexolog og andre igen går med nogle tegn på stress, som de gerne vil vende med en professionel, men som de ikke rigtig ved, hvor de kan gå hen med. Når vi har arrangementer her, håber vi, at det bliver nemmere for disse mennesker også at opsøge os og få indblik i, hvad vi kan hjælpe med, siger Freya Chalotte Askjær.

Og du behøver ikke vente til hele din verden ramler, før du opsøger hjælpen.

- Jeg vil rigtig gerne have folk til at lære at genkende de små tegn på stress, før det går galt. Du kan forebygge mange ting selv, når du kender advarselssignalerne, og forebyggelse og selvindsigt er også en vigtig del af det at være god ved dig selv og have et godt liv, siger Birgitte Dyring.

Det hele menneske

De tre kvinder har indrettet sig i hyggelige rammer, der emmer af nostalgi og charme i gamle lokaler med højt til loftet - i mere end en forstand. Med fællesskabet vil de nemlig også gerne slå et slag for, hvor vigtigt det er at skabe sig et liv med højt til loftet.

På den måde kan der i hverdagen blive tid og plads til inspirerende samtaler og eftertænksomhed, samt til at dyrke og fejre livets små og store mirakler. Og de glæder sig både over at have fået hinanden som kolleger, men også over, at de via flere forskellige indgange nu kan favne det hele mennesker i endnu højere grad.

- Krop og psyke hænger sammen. Vi skal blive bedre til at mærke os selv og have kroppen med i stedet for kun at være i vores hoveder og snakke om tingene. Vi kommer med flere forskellige indgange til livsglæde, og på den måde kan vi favne bredere, når vi er samlet, siger Mette Kvorning.

Mette Kvorning og Freya Chalotte Askjær kender hinanden fra Toldboden, hvor de tidligere har drevet deres virksomheder, og Birgitte Dyring kom med i lokalefællesskabet, fordi hun er mangeårig veninde med Mette Kvorning. Sammen oplever de tre, at de med deres høje faglighed og positive livssyn supplerer hinanden godt, og de glæder sig derfor over at have fået hinanden som kolleger.

- Livet er en fest og vi skal have mere fokus på at nyde livet, og huske at fejre de gode øjeblikket. Her i fællesskabet har vi meget fokus på den gode stemning og det gode liv. siger Birgitte Dyring med henvisning til vigtigheden af at have et godt arbejdsliv.

For at markere åbningen af fællesskabet, inviterer de tre kvinder til reception med et glas bobler i de nye lokaler den 2. marts. Alle er velkommen.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Nu kan husejere betale tvungen gæld: Viborgensere skylder i snit 3.746 kroner

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

10 års jubilæum som chef i lokal brilleforretning

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Da Viborgs butikker gjorde oprør mod truslen fra vest

Viborg Nyt

Klumme: En udfordring der måske kan give mere sexlyst

Viborg Nyt

Orgelmatiné i Sortebrødre Kirke

Viborg Nyt

Oplev komikeren Geos "Søn af en psykopat"

Viborg Nyt

Tour de chambre: romankoncert på Skakbrættet

Viborg Nyt

Stort symfoniorkester spiller film-temaer

Viborg Nyt

Fortællinger om at blive far og det gode forældreskab

Viborg Nyt

Få testet hørelsen gratis

Viborg Nyt

Bellman-toner på Viborg Katedralskole

Viborg Nyt

Ny sæson med seniordans i Egekværnen

Viborg Nyt

Home holder åbent hus-weekend

Viborg Nyt

Forestilling: To klovne – to virkligheder

Viborg Nyt

Guidet fælleslæsning på Viborg Bibliotekerne

Viborg Nyt

Korkoncert i Vestervangs Kirke

Viborg Nyt

Knus Kræft i Viborg gør det igen: Næsten seks millioner kroner samlet ind til alvorligt syge børn

Viborg Nyt

Klumme: Bellman-toner på Viborg Katedralskole

Viborg Nyt

Klumme: Kæledyrsetik - hvem passer på hvem?

Viborg Nyt

Klumme: Forlæng livet med styrketræning

Viborg Nyt

Der er plads til selvironi, når de største boyband-hits bliver til musical i Tinghallen

Viborg Nyt

Margit sad ved kassen, og Vivi passede opvasken, da A-Z åbnede for 30 år siden

Viborg Nyt

750.000 kroner til Viborgs nye, eksperimenterende teater: - Det er en bekræftelse på, at vi er på rette vej

Annonce