Annonce
Viborg Nyt

Matas i centret var i tvivl: Må vi have åbent?

Matas i Sct. Mathias Centret må gerne have åbnet - men koncernen bag har været i tvivl lige indtil torsdag middag. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Det vigtigste først. Matas i Sct. Mathias Centret er åbent.

Men der har været en del forvirring forbundet med, om Matas i centeret måtte have åbent eller ej.

For mens langt de fleste butikker i Centeret er pålagt at have lukket, så må Meny og Stoholm Slagter altså godt have åbent, da de sælger dagligvarer og mad ud af huset.

Men er Matas’ produkter dagligvarer - og dermed tilladte at sælge, selvom butikken ligger i et lukket storcenter?

Sådan tolkede Matas selv reglerne i første omgang. Så de åbnede butikken i Viborg onsdag. Så kom de i tvivl og lukkede samme dag. Men torsdag var der åbnet igen.

- Vi har taget udgangspunkt i de tyske regler, og der vil vores produkter være at betegne som dagligvarer. Men da vi selv kom i tvivl, besluttede vi os for at lukke, siger pressechef i Matas Klaus Fridjof, der udtaler sig på vegne af butikken i Viborg.

Matas har omkring 50 butikker i landets storcentret, som ledelsen i koncernen altså var i tvivl om, hvorvidt måtte være lukket.

- Vi følger myndighedernes anvisning til punkt og prikke, men nu har vi fået grønt lys til, at vi kan have åbnet vores Matas-butikker i centrene, siger Klaus Fridjof.

Der er åbent i Matas og det tilhørende apotik fra mandag til fredag klokken 9:30 til 18:00 og om lørdagen fra 10 til 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce