Annonce
Viborg Nyt

Mens mange åbner, vælger The Burger Concept at lukke

Efter at have haft åbent i januar og februar har The Burger Concept valgt at lukke 1. marts. Foto: Thomas Mark
Netop som der er kommet flere mennesker i gågaden, har The Burger Concept valgt at lukke midlertidigt. Det kan bedre betale sig end at have åbent, lyder det fra indehaver Morten Frank Jakobsen.

Viborg: The Burger Concept i Sct. Mathias Centret har under hele nedlukningen af Danmark valgt at holde åben for takeaway. Men nu, hvor folk er kommet ud på gågaden og lige kunne svinge ind for at hente en burger, har The Burger Concept valgt at lukke - umiddelbart frem til 6. april.

Timingen virker måske lidt mærkelig, når nu der ellers burde være grundlag for flere takeaway-kunder, men efter en gennemgang af tallene med burgerkædens revisor valgte brødrene Simon og Morten Frank Jakobsen at lukke i Viborg.

- Det skyldes måden, man har sammensat hjælpepakkerne på. Det er en sindssyg jungle at finde ud af, og derfor har vi i samråd med vores revisor valgt at lukke midlertidigt, så vi kan få helt styr på den del, siger Morten Frank Jakobsen, der håber på at åbne før den 6. april.

- Hvis storcentrene åbner før, så er vi også med. Men lige nu må vi se på, hvad der bedst kan betale sig for os. Og selvom det lyder dumt og ulogisk, så kan det bedst betale sig at holde lukket. Det strider imod alt, hvad vi tror på og står for, for vi er iværksættere, der bare vil fremad i verden. Og vi havde også brug for, at vores revisor viste os tallene, før vi selv kunne indse det.

Brødrene Simon Frank Jakobsen (t.v.) og Morten Frank Jakobsen fraThe Burger Concept. Arkivfoto: Ninna Pirchert

Morten Frank Jakobsen fortæller videre, at folk med gavekort eller tilgodebevis ikke skal frygte for, at de ikke kan indløses, når der åbnes igen. Der er heller ingen medarbejdere, som er opsagt i forbindelse med den midlertidige lukning.


Selvom det lyder dumt og ulogisk, så kan det bedst betale sig at holde lukket. Det strider imod alt, hvad vi tror på og står for, for vi er iværksættere, der bare vil fremad i verden. Og vi havde også brug for, at vores revisor viste os tallene, før vi selv kunne indse det.

Morten Frank Jakobsen, indehaver af The Burger Concept
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Årets hidtil bedste fredag

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Golfklubber holder åbent hus

Viborg Nyt

Tag TRX’en med i tasken

Viborg Nyt

'Vi er Viborg' skal have ny formand

Viborg Nyt

Smil det smitter ikke

Viborg Nyt

Ny mand i spidsen for lokal bank

Annonce