Annonce
Viborg Nyt

Meny og købmandsfond sender 40.000 kroner til lokal idrætsklub

Meny fra Sct. Mathias Centret har også logo på flere trøjer i SIK, som her med den unge spiller i en Team Viborg trøje. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Både de SIK’ere, der sparker til en fodbold, og dem, der kaster med den lidt mindre håndbold, får glæde af en ny sponsoraftale med Meny i Sct. Mathias Centret.

Her har købmand Lasse Lauritsen fået del af de i alt 10 millioner kroner fra Købmandsfonden KFI, som frie købmænd over hele landet kan ansøge om til lokale sponsorater.

Og en del af de penge ender altså med et sponsorat af en samlet værdi på 40.000 kroner til SIK (Viborg Søndermarken IK) – ligeligt fordelt med 20.000 til håndboldafdelingen og 20.000 til fodbold.

- Mange foreninger og sportsklubber er hårdt ramt på økonomien som følge af nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-krisen. Nogle har mistet kontingenter eller sponsorer. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel her i Viborg i takt med at foreningslivet igen åbner op. Det er baggrunden for aftalen med SIK, siger købmand Lasse Lauritsen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

"SMIL" træning for hele familien

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Menighedsråd valgt for Asmild Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Annonce