Annonce
Viborg Nyt

Mercantec-elever støtter Danmarks Indsamling

Kristian Lind Kristensen (t.v.) Nanna Holm Pedersen og René Hansen er alle i gang med data/IT-uddannelser og står blandt andet bag webshoppen. PR-foto: Mercantec
Tømrerarbejde, luksusbehandling til bilen, brændeskure, gastronomiske workshops, design eller it-hjælp? Mercantec støtter Danmarks Indsamling og står selv bag webshop.
Annonce

Viborg: Når Danmarks Indsamling sendes live fra Tinghallen lørdag den 6. februar, håber Mercantec at kunne støtte corona-krisens børn med en stor check.

Allerede nu er det muligt at købe en lang række ydelser fra en webshop, hvor skolen har samlet de mange forskellige varer og ydelser, som bliver udbudt til gavn for den gode sag.

Fra websiden kan du købe alt fra legehuse til brændeskure og metallamper - designet af eleverne selv.

Annonce

Byd på en tømrer

Du kan også bestille eller byde på håndværksassistance. Eksempelvis står skolens næsten uddannede tømrere klar til alle typer opgaver.

Du kan bestille et boligtjek, hvor en af de dygtige undervisere fra bygge- og anlægsuddannelserne vil give dig gode råd til for eksempel renovering, isolation, fugtproblemer og meget mere.

Opfører dine elektriske installationer sig sært, kan du fra webshoppen bestille en elev fra enten elektriker-, elektronikfagtekniker- eller automatikuddannelsen, der kan løse en masse typer af opgaver, som ikke kræver autorisation. Elever fra datauddannelsen kan hjælpe dig med at scanne dine gamle dias ind og gøre dem digitale. Autoeleverne står klar til at give din bil en luksusbehandling.

Virksomheder kan med fordel kigge forbi webshoppen. Eksempelvis tilbyder Mercantecs Hotel- og Restaurantskole gastronomiske workshops for større grupper. Webshoppens kundeservice håndteres af elever fra handelsskolen, og det hele bliver naturligvis først udført, når restriktionerne tillader det.

Annonce

En god sags tjeneste

Bag hjemmesiden står René Hansen og Kristian Lind Kristensen, der begge læser datatekniker med speciale i programmering på Mercantec i Viborg.

I tre uger har de samarbejdet online for at få hjemmesiden lavet færdig til tiden.

- Jeg havde ingen erfaringer med at lave webshops, så det har været lærerigt, og det betyder helt sikkert noget, at vores arbejde tjener et godt formål, siger René Hansen.

- Vi har nok brugt 100 timer sammenlagt på hjemmesiden de sidste uger. Især auktionsmodulet har vi brugt tid på, men det har været fedt, supplerer Kristian Lind Kristensen.

Annonce

Stolt direktør

Alle Mercantecs afdelinger har samarbejdet om Danmarks Indsamling 2021, og mange forskellige uddannelser er repræsenteret på webshoppen.

- Det har været et mærkeligt år for alle. Men jeg synes, at vores elever og ansatte har løst denne opgave helt utrolig flot. Det glæder mig meget, at vi midt i online-undervisning har kunnet mobilisere det fællesskab, der skal til for at støtte Danmarks Indsamling. Det er jeg stolt af, siger direktør Kirsten Holmgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Viborg Nyt

Kan kunsten redde verden?

Viborg Nyt

Se din partner med nye briller

Viborg Nyt

Hvorfor skrive en "ikke-historie"?

Annonce