Annonce
Viborg Nyt

Mia formgiver øjenbryn med permanent makeup

Mia Damby har åbnet sin butik Unique Brows på Koldingvej. Pressefoto
Unique Brows er en nyåbnet skønhedsklinik på Koldingvej, som tilbyder at formgive øjenbryn med permanent makeup, der stille og roligt falmer over tid.
Annonce

Viborg: I mange år har ansigtsudtryk været en vigtig del af Mia Dambys arbejdsliv.

Viborgenseren har tidligere været model i både ind- og udlandet, hvor hun både har tilbragt lang tid foran kameraet og i en sminkestol.

Det var her - i sminkestolen - at den faglige interesse for makeup for alvor blev vækket hos Mia Damby. Og særligt én del af ansigt havde hendes interesse.

- Jeg har altid haft en passion for øjenbryn, fordi de spiller så væsentlig en rolle for vores ansigt, fortæller Mia Damby, der gennem de senere år bevægede sig fra modelarbejdet til at blive makeup-artist.

Også nu, hvor Mia Damby er flyttet hjem til Viborg og har fået tre børn, har rollen som makeup-artist overtaget.

Ud over den praktiske erfaring hun har fået gennem årene, er hun også uddannet som certificeret Nouveau Contour artist. En uddannelse, som hun vil bruge til at arbejde med sin passion for øjenbryn.

Fra sin nyoprettede skønhedsklinik på Koldingvej 88H tilbyder hun permanent makeup til øjenbryn. En særlig teknik, hvor man formgiver øjenbrynene ved hjælp af nål og farve - der arbejdes i de ydre hudlag, hvorimod en rigtig tatovering lægges dybere.

- Drømmen om at ville åbne egen skønhedsklinik med permanent makeup opstod, da jeg selv ønskede at få rettet mine øjenbryn til med permanent makeup, fortæller Mia Damby, der mener, at ordet "permanent" er et lidt fortegnende ordvalg.

- Det burde måske i virkeligheden hedde semi-permanent, da behandlingen ikke er blivende som en rigtig tatovering, men stille og roligt falmer over tid. Ved korrekt behandling kan man opnå et yderst naturligt udseende med permanent makeup, siger Mia Damby.

Mia Damby er certificeret Nouveau Contour artist - en uddannelse, hun kan bruge til sit håndværk. Pressefoto

Det er ikke kun unge kvinder, der ifølge Mia Damby benytter sig af permanent makeup til bryn.

- Kvinder kan med fordel få permanent makeup, hvis de oplever at deres bryn mangler hår. Det er en forskønnelse af de eksisterende bryn, hvis man ønsker mere form og fylde, siger Mia Damby.

Der er ikke en specifik åbningstid hos Unique Brows, men man kan bestille tid efter aftale med Mia Damby. Hun har endnu ikke en hjemmeside, men er derimod at finde på Instagram under navnet by_miadamby.


Jeg har altid haft en passion for øjenbryn, fordi de spiller så væsentlig en rolle for vores ansigt.

Mia Damby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Et sidste farvel til Carte Blanche

Viborg Nyt

Fondsmillioner sikrer multisal

Viborg Nyt

Den anden MeToo-bølge er over os…

Viborg Nyt

Dracula i Viborg Musiksal

Viborg Nyt

Forestilling: O Sole Mio

Viborg Nyt

Koncert med Mathilde Falch og band

Annonce