Annonce
Viborg Nyt

Mobil kaffebar med en skefuld socialt ansvar kan snart ses Viborg

Conrads & Coffee vil snart sende kaffe - samt te, kakao og kager - på hjul ud i Viborg og omegn, når Morten Secher vil tilbyde kaffespecialiteter til arrangementer, festivaler eller blot der, hvor menneskestrømmen er stor nok. Foto Morten Pedersen.
Morten Secher vil sammen med teenage-sønnerne Victor og Emil sælge kaffe fra deres mobile kaffebar, Conrads & Coffee. Køber man varme drikke i kaffebaren, vil man samtidig støtte et godt formål.
Annonce

Viborg: Den første kop kaffe er endnu ikke serveret. Ej heller er det nye logo klistret på vognen endnu. Men de første aftaler er kommet på plads.

Conrads & Coffee vil snart sende kaffe - samt te, kakao og kager - på hjul ud i Viborg og omegn, når Morten Secher vil tilbyde kaffespecialiteter til arrangementer, festivaler eller blot der, hvor menneskestrømmen er stor nok.

- Vi har talt med Løvbjerg i Overlund om at stille op på parkeringspladsen, som man kender det med madvogne eller fiskehandlere ved butikkerne. Ud over McDonalds kan man ikke købe kaffe ved bycentret i Overlund, så det er et oplagt sted at stå, hvor der kommer mange mennesker forbi, fortæller Morten Secher, som endnu ikke har lagt sig fast på de præcise åbningstidspunkter i kaffevognen.

Conrads & Coffee har også allerede en aftale om at få vognen ud og stå ved Teak-Retro i forbindelse med Fyrværkerifestival til sommer, mens det også er arrangeret med andre festivaler til sommer. De første aftaler til arrangementer som bryllupsfester og konfirmationer er også begyndt at tikke ind.

Derudover håber Morten Secher at få lov til at sælge sin kaffe på Sønæs - en ansøgning er sendt til kommunen.

- Det er ærgerligt, at folk skal helt til Borgvold for at købe kaffe. Den mulighed vil vi gerne give turister og viborgensere ved vores skønne Sønæs, konstaterer Morten Secher.

Ud over at kunne tilbyde gourmetkaffe her og der og alle steder, så tjener Conrads & Coffee også et andet formål. Et godt et af slagsen.
Annonce

Socialt ansvar

Ud over at kunne tilbyde gourmetkaffe her og der og alle steder, så tjener Conrads & Coffee også et andet formål. Et godt et af slagsen.

Morten Secher er stifter af Landsforeningen for Børn og Forældre, der tilbyder gratis og anonym skilsmisserådgivning. Og en del af overskuddet fra kaffebaren vil gå til foreningen, der også er støttet af en stribe private virksomheder.

- Lidt lige som Børns Vilkår har børnekaffe, så har vi skilsmissekaffe. Hvis man køber kaffen af os, så er man med til at donere til vores rådgivning, fortæller Morten Secher.

Annonce

Familie-virksomhed

Det er ikke kun Morten Secher, man kommer til at se i kaffevognen. Der skal formentligt hyres unge mennesker til at passe vognen, hvis Morten Secher ikke selv kan - og her vil især sønnerne Victor på 17 og Emil på 16 år få en særlig rolle.

- Det er et familieprojekt med mine drenge. De kommer også til at blive en stor del af det, og de har været med lige fra planlægningsfasen og indtil nu og kan stå i kaffebaren som deres fritidsarbejde ved siden af deres uddannelse, siger Morten Secher.

At det er et familieforetagende, kan også ses i navnet.

- Conrads var vores hund, som døde for et par år siden. Han er savnet, og så synes vi, at det var et godt og sødt navn til vores virksomhed, slutter Morten Secher.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Viborg Nyt

Stort Bjerringbro-løb aflyst

Annonce