Annonce
Viborg Nyt

Nettos butikschef raser mod kunder: Det er simpelthen grotesk

Dette billede er fra Netto i Ringsted, som også blev løbet over ende med hamstrende kunder onsdag aften. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
I Nettos butik på Katrinevænget i Viborg blev de ansatte onsdag aften løbet over ende af kunder, der kæmpede for at komme først til varerne. Det fik butikschefen til tasterne.
Annonce

Viborg: I et opslag på Facebook tager butikschef Jesper Rosendahl Bang Jeppesen fra Netto, Katrinevænget i Viborg, bladet fra munden og skælder ud på hamstrende viborgensere.

Han skriver:

- Det er simpelthen grotesk! Vi prøver på at lære vores børn at give plads til andre, opføre sig anstændigt, hjælpe den næste og bare være et ordentligt menneske.... Men lige så snart, at regeringen holder pressemøde og gentagne gange siger, "at der er varer nok og ingen grund til at hamstre"… Så bliver voksne i stedet til pattebørn og bare tænker mig, mig, mig og mig selv først og går stik imod budskabet og går amok en onsdag aften i butikkerne, fordi de tror, at alt distribution af madvarer og toiletpapir ophører, fordi regeringen laver nogle tiltag.

- Slap nu af for h…!

- Jeg har haft to piger stående i min butik her til aften som blev fuldstændig og aldeles væltet af kunder, som bare rev varer ned af hylderne i kamp om at lave den største indkøbsvogn. Vi lukker normalt klokken 22.00, men fik i dag først lukket døren klokken 22.35.

- Det er utroligt, at man som voksen har så lidt respekt for et budskab og bliver så egoistisk. Det er en sundhedskrise, vi har - ikke fødevarekrise - hvis man har hørt ordentligt efter.

Avisen har forsøgt at komme i kontakt med Jesper Rosendahl Bang Jeppesen for at få uddybet nogle af de ting, han skriver i opslaget, men Netto har på koncernniveau valgt at lukke ned for al kommunikation fra de lokale afdelinger, da "de har nok at se til", som det lyder fra hovedkontorets presseafdeling.

Køen i Netto på Katrinevænget var lang onsdag aften. Mobilfoto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Viborg Nyt

Sex uden samtykke?

Viborg Nyt

Sund livsstil og stærke knogler

Viborg Nyt

Er det kedeligt at gå på museum?

Viborg Nyt

Baggårdsfortællere vågner af dvalen

Annonce