Annonce
Viborg Nyt

New Shoes and Wear bliver til: … noget andet

Casper Hansen går fra at sælge sko og tøj til at sælge brugskunst. Arkivfoto: Morten Pedersen
Et presset tøjmarked får New Shoes and Wear til at sadle om. Når butikken har solgt ud af beklædningsgenstande, vil man fremover have brugskunst på hylderne - men præcist hvad, ved indehaveren ikke endnu.
Annonce

Viborg: Når maj bliver til juni, er det formentlig slut med New Shoes and Wear i Viborgs gågade.

Men butikken lukker ikke.

I stedet skal der sælges brugskunst og for at få plads til det, er der lige nu ophørsudsalg på de nuværende varer i butikken, der siden sommer sidste år har haft til huse på Sct. Mathias Gade 45A.

- Der er for meget konkurrence på salg af tøj, til at jeg kan være med, konstaterer indehaver Casper Hansen.

Han har derfor sat ophørsudsalgs-skilte i vinduet – og nu vil han have tømt helt ud i butikken, inden der bliver åbnes for det nye koncept med brugskunst.

- Her den anden dag var et ældre ægtepar inde forbi, og de gik ud af butikken med otte poser i hænderne. Så jeg er ganske sikker på, at vi nok skal få solgt ud i løbet af maj, siger Casper Hansen og understreger, at man ikke skal bekymre sig over en overfyldt butik:

- Nu er butikken ikke større, end den er til at overskue. Så hvis der kommer for mange ind, beder jeg dem bare om at vente, så der kun er fire-fem stykker inde ad gangen. Det bliver ikke et problem.

Annonce

Hvad skal det være?

Når de sidste sko og bukser er solgt, bliver det altså vaser, lysestager, lanterner, tallerkner og bestik, der bliver lagt på hylderne i stedet.

Men præcis hvilken stil og hvilke mærker, der skal sælges, ved Casper Hansen ikke endnu.

- Om det skal være unikke produkter - for eksempel som stentøj fra Bornholm, som vi er udvalgt til at være forhandlere af - eller om det skal være Kähler-vaser og Bitz-skåle… tja, det må vi se, siger Casper Hansen, der heller ikke har navnet på plads endnu:

- Nej, det er jeg stadig ved at finde ud af. Det skal også hænge sammen med et webnavn, der kan bruges, så det skal jeg først til at få afklaret nu her. Det eneste, jeg ved, er, at det skal være hyggelig brugskunst, men det endelige koncept har jeg ikke fundet endnu, fortæller Casper Hansen, der også har haft travlt med et projekt ved siden af butikken , hvor han har opbygget et servicefirma, der pudser vinduer og laver anlægsarbejde.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Toner af Guld i Fjandbohus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ti års forskning bag foredrag

Viborg Nyt

Julekoncert i Grønbæk Kirke

Viborg Nyt

Det ensomme hjerte

Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Viborg Nyt

Jesper Lundgaard Julekoncert 2020

Viborg Nyt

Donation til nye omklædningsrum

Annonce