Annonce
Viborg Nyt

Nik & Jay gæster Tinghallen med akustisk koncert

Nik og Jay gæster Tinghallen til maj. Pressefoto
De danske popdrenge Nik & Jay giver til maj koncert i Tinghallen. Denne gang i et helt nyt setup, som ikke hidtil er set fra duoens side.
Annonce

Viborg: Den prisvindende popduo Nik og Jay tager på sin nye akustiske tour publikum med på en unik rejse, hvor ord, toner og sange bliver fortalt på en helt ny måde.

Det sker blandt andet til maj, hvor duoen gæster Tinghallen i Viborg. Og det er noget, direktøren for Tinghallen ser meget frem til.

- Vi havde besøg af Nik & Jay for tre år siden, hvor de spillede for en næsten udsolgt Tinghallen, så der bliver helt sikkert også rift om billetterne denne gang. Dette helt nye setup kan formodentlig kun opleves ganske få gange, så det gælder om at være hurtig, fortæller direktør Claus Donslund.

Om den netop offentliggjorte turné har Nik og Jay selv udtalt: "Længe har vi gået med tanken om at bevæge sig ind i dette univers. De nyeste, de største, de gode gamle, de bevægende og de mest genkendelige numre i en organisk vibe i det mere intime og rolige rum."

- Netop dette setup glæder jeg mig helt vildt til – den nye koncertsal er helt ideel til denne type akustiske koncerter. I forhold til sidste koncert med Nik og Jay er denne koncert siddende, hvilket betyder, at kapaciteten er lavere end ved en stå-koncert. Vi har investeret i et af Danmarks største og bedste lydanlæg, og med den nye flotte koncertsal bliver dette en oplevelse, fortæller Claus Donslund.

Nik & Jay spiller i Tinghallen den 16. maj, og billetsalget er netop startet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Den Gerrige på Viborg Teater

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Giv det bedste hjemmefra med

Viborg Nyt

Nye rapporter ved boligsalg

Viborg Nyt

"SMIL" træning for hele familien

Viborg Nyt

Menighedsråd valgt for Asmild Kirke

Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Annonce