Annonce
Viborg Nyt

Nisseskolen kører igen – denne gang på det gamle museum

Sidste år blev nisseskolen afholdt i det gamle apotek - denne gang bliver det i det gamle museum. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce

Viborg: Sidste år indgik Vi er Viborg et samarbejde med lokale nisser om, at unge skoleelever kunne skifte det vanlige klasselokale ud med en nisseskole.

Det samarbejde gentager nisserne og Vi er Viborg igen i år, hvor børn fra 0. til 3. klasse får mulighed for at blive nissehjælper af 1. grad, så nisserne kan blive gode bynisser i december måned og sprede god julestemning i Viborgs gader og god julestemning hjemme hos en selv.

Sidste år blev nisseskolen afholdt i kælderen i det gamle apotek på Vi er Viborgs adresse, men i år er skolen flyttet hen på det gamle museum ved Hjultorvet.

Det er mellem 1. december og 15. december, at nisseskolen bliver afholdt. Vi er Viborg skriver om skolen:

- På nisseskolen sætter vi fokus på kreativitet og give den autoritet. Formålet er, at eleverne skal udtrykke sig kreativt og prøver sig af med udformningen af deres magiske univers.

- Når vi bruger vores kreativitet og tør udfolde os beriger det os nemlig med mere energi og nye ideer, der så igen beriger vores familier, vores medmennesker og - måske vigtigst af alt - os selv.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Nye kostråd - spis planterigt

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Pølsevognen fylder 100 år

Viborg Nyt

Nyuddannede fysiurgiske massører

Annonce