Annonce
Viborg Nyt

Nordea: Historisk godt marked at sælge bolig i Viborg

Der sælges godt med boligere i Viborg i øjeblikket. Arkivfoto
På trods af et meget lavt udbud af boliger er der godt gang i boligsalget i Viborg by.
Annonce

Viborg: Byens boligsælgere har haft travlt med pakke flyttekasser. I Viborg er der det seneste år blevet solgt omkring 80 villaer, rækkehuse og ejerlejligheder om måneden. I juni og juli var tallene oppe på 83 og 99 solgte boliger, viser tal fra Boligsiden.

Den udvikling glæder Annette Kopp, som er filialdirektør i Nordea i Viborg.

- Vi kan tydeligt se en stigning i kundernes lyst til at skifte boligen ud med noget andet. Vi holder mange møder med boligkøbere, og det lave renteniveau, vi ser lige nu, gør det også mere attraktivt at finansiere sit boligkøb, siger Annette Kopp i en pressemeddelelse.

- Vi oplever også at mange af vores kunder i Viborg ønsker at renovere deres bolig, med energibesparelse og øget værdi i boligen, som formål. Dertil har vi vores energisparelån, som er meget attraktivt for vores boligejer, siger vicefilialdirktør Ahmad Gregersen.

Den ekstraordinære situation på boligmarkedet betyder også, at det er et rigtigt godt tidspunkt at sætte sin bolig til salg, eller renovere, hvis man går med de tanker, lyder det fra banken.

Annonce

Gør en god handel

Det lave udbud af boliger på markedet gør det ekstra attraktivt at sætte sin bolig til salg, hvis man går med salgstanker. Det mærker man tydeligt hos Danbolig i Viborg.

- Boligmarkedet har overrasket positivt de seneste måneder. Køberne har haft travlt med at sætte deres underskrift på en købsaftale, og det lave udbud af boliger har skabt større rift om boligerne og fået priserne til at stige, siger Bent Kohls, der er indehaver af Danbolig Viborg.

Den sidste weekend i september kan alle boligejere få at vide, om deres bolig er steget i værdi. Det sker til danboligs årlige vurderingsweekend, hvor mæglerne laver gratis vurderinger for alle boligejere, der har lyst til at kende værdien af deres bolig.


Boligmarkedet har overrasket positivt de seneste måneder. Køberne har haft travlt med at sætte deres underskrift på en købsaftale, og det lave udbud af boliger har skabt større rift om boligerne og fået priserne til at stige.

Bent Kohls, Danbolig Viborg
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Går du i teatret?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Jagten på stenalderens kystjægere

Viborg Nyt

Et sidste farvel til Carte Blanche

Viborg Nyt

Fondsmillioner sikrer multisal

Viborg Nyt

Den anden MeToo-bølge er over os…

Viborg Nyt

Dracula i Viborg Musiksal

Viborg Nyt

Forestilling: O Sole Mio

Annonce