Annonce
Viborg Nyt

Babysam rykker ind i Ønskebørns lokaler: - Det er svært at have to babyudstyrsbutikker i Viborg

Sten Degn lukker sine tre Ønskebørn-butikker - den ene af dem i Viborg. I stedet flytter Babysam ind til oktober. Foto: Thomas Mark
Man kan fortsat købe sikkerhedsgitter, højstole, legetøj og sutteflasker under samme tag i Viborg Storcenter. Fremover bliver det bare hos Babysam i stedet for hos Ønskebørn.
Annonce

Viborg: - Ønskebørn i Viborg lukker. Vi skal derfor have tømt varelageret.

Sådan lød meldingen på Facebook fra den ene af Viborgs to småbørnsbutikker, Ønskebørn, den 17. august på Facebook.

Udsalget begyndte mandag den 19. august, og kiggede man forbi Ønskebørn, som avisen gjorde et par dage senere ved 10-tiden, kunne man se, at der var masser af velvilje fra viborgenserne til at hjælpe med at få tømt butikken.

Alle parkeringspladser foran Ønskebørn var optaget, og indenfor fyldte omkring 50 kunder butikken godt op, mens de ledte efter gode tilbud i lokalerne, der pr. 1. oktober officielt bliver overdraget til Babysam.

Planen er, at Ønskebørn har åbent i Viborg Storcenter indtil slutningen af september - eller indtil lageret er tomt. Det fortæller indehaver Sten Degn, der også lukker sine Ønskebørn-butikker i Hobro og Holstebro.

- Vi fik et godt tilbud fra Babysam, som gerne ville have vores lokale. Det er vigtigt for mig at understrege, at der ikke er tale om en fjendtlig overtagelse fra Babysams side. På sigt ville det bare være svært at have to babyudstyrsbutikker i Viborg. Da Babysam spurgte til vores lokaler, gav det bare god mening, fortæller Sten Degn.

Mens Viborg bliver én småbørnsbutik mindre, går Ønskebørn fra 29 til 26 butikker.

Selv skal 51-årige Sten Degn sammen med sin samlever fortsætte med egen butik i Hobro - men altså ikke længere under Ønskebørn.

- Det bliver en butik, som skal drives i eget regi. Hobro er ikke verdens største by, og når vi er alene, kan vi nemmere selv bestemme hvilke mærker, vi gerne vil have ind i butikken. Så der bliver nok lidt færre klapvogne og autostole, mens vi vil have mere tøj - måske helt op til 16 år - og fokusere mere på legetøj, da BR i Hobro er lukket, siger Sten Degn, der tager et par medarbejdere fra Ønskebørn med sig til den nye butik i Hobro.

Dørene i Ønskebørn lukker efter planen sidst i september - men netop nu står de vidt åbne til de mange kunder. Foto: Thomas Mark
Annonce

Fra Livøvej til storcentret

Hos Babysam kan man bekræfte, at man flytter fra Livøvej til Viborg Storcenter.

- Ja, vi overtager lokalerne 1. oktober, men derfra går der lidt tid, før vi åbner dørene op. Der skal nyt gulv på og nyt inventar i. Åbningsdatoen er derfor usikker, men vi går efter, at alt er klar sidst i oktober, fortæller Jette Andersen, butikschef i Babysam.

Det er ønsket om nyere lokaler og lidt mere kundegennemgang, der ligger bag ønsket om at flytte.

- Der er flere butikker samlet ved storcentret, og herude er rundkørslen ved Selta lukket. Det giver lidt færre kunder i butikken, og det håber vi, at vi kan modvirke ved at flytte, siger Jette Andersen.

Der kommer ikke et brandudsalg hos Babysam, som tilfældet er det hos Ønskebørn, da de fleste af varerne kan komme med over i den nye butik. Men der bliver nogle udgående varer og restsalg, som bliver sat ned.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce