Annonce
Viborg Nyt

Ny butik i Sct. Mathias Centret: Søstrene Grene flytter ind med blødende hjerte

Rikke og Mikkel Østergaard rykker deres butik, Søstrene Grene, fra lokalerne i Vestergade til Sct. Mathias Centret. Foto: Morten Dueholm.
Der var mange gode grunde til at flytte Søstrene Grene fra Vestergade til Sct. Mathias Centret, lyder det fra ejerne Mikkel og Rikke Østergaard. Men det er med en vis portion vemod, at parret forlader Vestergade.
Annonce

Viborg: I 17 år har Søstrene Grene haft sin plads på Vestergade 13. Men til september er det slut.

Viborgenserne skal dog ikke undvære at kunne gå på opdagelse blandt butikkens eksotiske varesortiment. Jo, lukket vil der være i de tre dage, det vil tage at flytte butikken. Men efter at Søstrene Grene er lukket ned i Vestergade efter en weekend midt i september, vil en ny butik åbne i Sct. Mathias Centret den efterfølgende torsdag.

- Det bliver nogle hårde dage, men vi glæder os helt vildt meget. Det bliver en fantastisk butik og godt for vores kunder, konstaterer Rikke Østergaard, der ejer Søstrene Grene-butikken i Viborg sammen med sin mand Mikkel Østergaard.

Butikken i Viborg er én af i alt fire Søstrene Grene-butikker, som parret driver. Men for de to indfødte viborgensere er butikken i Vestergade noget særligt. Både fordi det var deres første butik, men også fordi den er placeret i ”deres by”.

- Det er med et blødende hjerte, at vi flytter. Den butik, vi forlader, har vi haft i 17 år. Sådan en beslutning træffer man ikke bare hen over natten. Vi har tænkt over det her i flere år, fortæller Mikkel Østergaard.

Det er med en vis portion vemod, at lokalerne i Vestergade forlades, er Rikke og Mikkel Østergaard enige om.
Annonce

Mange fordele

For selvom man forlader lokaler med masser af sjæl og charme, så var der for Mikkel og Rikke Østergaard bare flere ting, der talte for en ny placering.

Den nye butik bliver placeret ved ind-/udgangen på det nederste niveau i Sct. Mathias Centret, hvor der tidligere lå en Matas.

- Kundestrømmen er større. Det er bestemt en væsentlig ting. Men det er også vigtigt, at vi har fundet et lokale, hvor vi kan give butikken det rigtige udtryk. Vi har brug for et større og mere kvadratisk rum, hvor vi kan lave gange og indrette butikken mere spændende, fortæller Mikkel Østergaard.

I Vestergade er lokalerne dybe, skæve og med trapper.

- Og selvom vi gerne hjælper vores kunder, hvis de skal op og ned ad trapper, så er det helt klart en forbedring, at vi får en butik, hvor man nemmere kan bevæge sig rundt, siger Rikke Østergaard.

Ud over butikkens indretning var det også vigtigt for parret at komme tæt på den store parkeringsplads på Fischers Plads.

- Vi får helt andre muligheder i forhold til at få tunge varer leveret, når vi har parkeringspladsen lige ved siden af. Samtidig får vi facade ud til den vej, så vi kan eksponere vores butik ud mod parkeringspladsen, lyder det fra Mikkel Østergaard.

Alle medarbejdere fra butikken i Vestergade flytter med til Sct. Mathias Centret. Den endelige dato for flytningen er endnu ikke bestemt - og derfor hedder det lige nu blot medio september.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce