Annonce
Viborg Nyt

Ny butik med forkælelse for hunde og katte i gågaden

Alina Markovic åbnede lige efter påske sin salon for firbenede i Sct. Mathias Gade. Foto: Morten Pedersen
Lige efter påske åbnede Paws Zone i Sct. Mathias Gade. Butikken tilbyder behandlinger til de firbenede. Det nye sted har fået en svær start, men indehaveren er glad for mange positive tilbagemeldinger fra kunderne.

Viborg: Fem ud af fem stjerner ud fra 10 anmeldelser på Facebook.

Jo, kunderne har været rigtig godt tilfredse med den behandling, deres firbenede venner har fået hos Alina Markovic i Paws Zone, der åbnede for et par måneder siden i Viborgs gågade - nærmere bestemt Sct. Mathias Gade 45A, der tidligere husede New Shoes and Wear.

Her har Alina Markovic kastet sig ud som selvstændig, hvor den relativt nyuddannede hundefrisør for første gang har åbnet sin egen butik.

Annonce

- Siden jeg var ung, har jeg gerne villet arbejde med dyr, og det første område, hvor jeg fik lov til at arbejde med dyr, var som dyrepasser. Her arbejdede jeg især meget med hunde. Og det var gennem det arbejde, jeg lærte om professionen som hundefrisør, fortæller Alina Markovic.

I 2018 blev hun færdig med basisuddannelsen som hundefrisør, men hun stoppede ikke sin uddannelsesrejse her.

- Jeg tog diverse kurser inden for specifikke hunderacer hos forskelle specialister rundt omkring i verden. Sidste år skulle jeg have været i Kina og bygge mere på viden, men det kunne jeg desværre ikke på grund af corona. Men omvendt - takket være corona - prøvede jeg for første gang at arbejde på en rigtig hundesalon, siger Alina Markovic.

Det har længe været en drøm for Alina Markovic at have sit eget - men det har også været skræmmende at stå på egne, selvstændige ben. Foto: Morten Pedersen

I salonen, som ligger i Hobro, fik Alina Markovic masser af erfaring, men der skulle ikke vise sig at være kunder nok til både hende og ejeren af salonen. Derfor mistede Alina Markovic sit arbejde, hvilket fik hende til at springe ud som selvstændig.

- Jeg fandt et lokale i Viborg, og jeg tror på, at salonen nok skal komme godt op at køre, selvom det har været skræmmende her i starten, da jeg ikke har noget kendskab til at starte min egen virksomhed. Men jeg endte med at følge min drøm, og så må jeg bare forsøge at gøre mit bedste, lyder det fra hundefrisøren.

Ud over trimningen af hunde er det netop også behandlingerne, der har Alina Markovic’ fokus. Hunde og katte kan få ordnet negle, renset ører, blive gennembørstet, få særlige bade og blive studset op.

Hård start

Selvom glæden er stor ved at have fået sit eget sted, så har det også været en hård start for den selvstændige behandler.

- Der kom ikke helt så mange i butikken, som jeg havde håbet på. Så derfor er jeg gået over til online booking, og så kommer jeg ind, når der er kunder til det, fortæller Alina Markovic, der tager turen fra Randers, når der er behandlingsaftaler i kalenderen.

Og selvom der ikke har været helt så mange, som hun havde håbet på, kan hun glæde sig over de positive tilbagemeldinger, hun har fået, som denne artikel også indledningsvis kredsede omkring.

- Det har været rigtig dejligt at møde kunderne og få at vide, at de er glade for det, jeg har lavet. Det betyder meget for mig som nystartet selvstændig, slutter Alina Markovic.


Det har været rigtig dejligt at møde kunderne og få at vide, at de er glade for det, jeg har lavet. Det betyder meget for mig som nystartet selvstændig.

Alina Markovic, indehaver af Paws Zone


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Borgermøde om detailhandel aflyst

Viborg Nyt

Forårskoncert i Houlkær Kirke

Annonce