Annonce
Viborg Nyt

Ny chef skal være chef for sin tidligere chef

Kate Fruergaard overtager stillingen som butikschef i Synoptik i Viborg efter Marianne Hald (th.). Foto: Morten Dueholm
Fra 1. juni bliver den 38-årige Kate Fruergaard butikschef for sin gamle læreplads i Synoptik.
Annonce

Viborg: Pr. 1. juni får Synoptik i Viborg ny butikschef. Det er den 38-årige Kate Fruergaard, der starter i jobbet, og dermed bliver hun chef for sin gamle læreplads. Kate Fruergaard er nemlig udlært optiker i butikken i Viborg i 2009.

- Jeg er rigtig glad for at være tilbage i Viborg. Jeg er født og opvokset i Løvel, og samtidig med jobskiftet er jeg også flyttet tilbage til byen. Der er helt en anden nærhed med kunderne i en butik som den i Viborg, siger Kate Fruergaard.

Siden 2012 har hun arbejdet som butikschef i Synoptik i Herning og Skive, og senest som butikschef i Synoptik i Aalborg Storcenter. Desuden har hun arbejdet som optiker i både Viborg og Skive, efter hun var færdiguddannet optiker.

Den nye butikschef tager over efter Marianne Hald, der har været butikschef i Synoptik i Viborg i 17 år. Marianne Hald bliver dog ved med at arbejde i Synoptik i Viborg, blot som optiker på deltid, og Kate Fruergaard skal derfor være chef for sin tidligere chef og læremester, men det glæder de sig begge to til.

- Marianne har en stor erfaring, og jeg kan altid spørge hende til råds, siger Kate Fruergaard.

Og Marianne Hald er enig.

- Vi har altid haft et godt samarbejde, og Kate kommer med noget nyt, som er et plus for butikken i Viborg. Siden hun blev udlært, har jeg sagt, at hun havde talent for at lede, og jeg glæder mig meget over, at det er hende, der er valgt til stillingen, siger Marianne Hald.

Den 55-årige Marianne Hald, der bor i Birgittelyst, fortæller, at hun har taget valget, fordi hun gerne vil have mere fritid. Sammenlagt har hun arbejdet i chefstillinger i 27 år, fordelt på fem forskellige byer - blandt andet med en afstikker til Sverige - men altid hos Synoptik.

- Jeg elsker mit arbejde, Synoptik og mine kunder, men jeg vil gerne prøve at have mere fritid. Det har du ikke som chef. Jeg vil bruge de ekstra timer, jeg får, på min gamle mor, min familie og sport - herunder cykling og løb, siger Marianne Hald.

I forbindelse med ansættelsen af Kate Fruergaard er der ansat en ny chef i Aalborg Storcenter, men som ikke er optiker. Jacob Krogshave, der har været optiker i Viborg-butikken i 4 år, skifter derfor til Aalborg Storcenter-butikken. Samtidig får han kortere vej til arbejde, da han bor i Storvorde og i dag pendler til Viborg.

Der har været en intern reception i forbindelse med rokaden i Synoptik i Viborg, og den 1. juni er der officiel overdragelse af butikschef-titlen til Kate Fruergaard. Her vil både hun og Marianne Hald være til stede, og alle er meget velkommen forbi til snacks og bobler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Sidste åndedrag for Carte Blanche

Annonce