Annonce
Viborg Nyt

Ny direktør i Garant: Fra Matas til gardiner og gulve

Michael Berthelsen har siden 1. december været ny leder i Garant Viborg. Foto: Morten Dueholm
Den 49-årige Michael Berthelsen er ny direktør i Garant i Viborg efter to måneders "oplæring" i Skive
Annonce

Viborg: Michael Berthelsen har allerede en lang karriere inden for salg og detail bag sig, og selvom der er tale om erfaring fra flere brancher, så går én ting igen.

- Jeg har altid hjertet med i det, jeg laver, siger den nye direktør hos Garant på Lundborgvej i Viborg, hvor han er startet i jobbet den 1. december i år. Inden da har han haft et par måneders oplæring i Garant i Skive, hvor han har lært kulturen i Garant at kende, og nu skal den læring tilpasses den lokale selvstændige butik i Viborg.

- Der er et par nyheder på vej i det nye år. Blandt andet planlægger vi en ombygning af butikken, og så er det planen, at jeg skal indgå som medejer af Viborg-butikken sammen med Klavs Birch, der ejer Garant i både Viborg og Skive, siger Michael Berthelsen.

Herudover er fokus på at skabe resultater sammen med det øvrige team i Viborg, der i alt består af fem ansatte.

- Det er vigtigt for mig at skabe en god arbejdsplads. Når de ansatte trives, så motiveres de til at levere den gode service, som adskiller de fysiske butikker fra netbutikkerne. Hvis du i dag skal trække kunderne ud i de fysiske butikker, så skal de have en oplevelse, når de besøger butikken, siger Michael Berthelsen.

Den nye direktør er født og opvokset i Brønderslev, men bor i dag i Holstebro. Gennem 12 år ejede han tre Matas-butikker i Ikast, Blåvand og Holstebro, og da de sammen med de øvrige Matas-butikker blev solgt til en kapitalfond for år tilbage, fik han i stedet et job som salgschef ved en virksomhed i Horsens. Her stod han i spidsen for 14 ansatte, og opgaven var at sælge hjælpemidler til ældre og handicappede. Senest kommer han fra en stilling som filialchef ved Tang Biler i Holstebro.

- Jeg regner med, at Garant i Viborg bliver min endestation. Samtidig er konceptet i Garant og butiksformen meget lig den, jeg kender fra Matas, og derfor er det på en måde som at vende hjem, selvom produkterne er meget anderledes, siger Michael Berthelsen, der allerede melder sig utrolig glad for at være endt i Viborg.

Michael Berthelsen havde to måneders oplæring i Skive inden han kom til Viborg. Foto: Morten Dueholm
Fredag, den 13. december 2019 Michael Berthelsen er ny leder i Garant Viborg Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce