Annonce
Viborg Nyt

Ny erhvervsrådgiver i EDC Erhverv

Fra venstre: Partner Bo K. Jørgensen og erhvervsrådgiver Arne E. Kjølhede. PR-foto

Jobnyt: Arne E. Kjølhede (57 år) er pr. 19. april 2021 tiltrådt som erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg.

Han har over 30 års erfaring fra den finansielle sektor og kommer fra en stilling som direktør for Salling Banks afdeling i Viborg, hvor han har været de seneste seks år.

Det skriver EDC i en pressemeddelelse.

Annonce

Arne E. Kjølhede har de seneste 15 år været afdelingsdirektør for to forskellige banker i Viborg, nemlig Salling Bank og Spar Nord. Gennem sine mange år i finanssektoren har han primært beskæftiget sig med erhvervssegmentet, og derfor er den nye stilling, trods brancheskiftet, ikke ukendt grund.

- Efter så mange år i bankverden er det selvfølgelig spændende at begive sig ud i ejendomsmæglerbranchen. Der kommer uden tvivl til at være ting, jeg skal lære, og det glæder jeg mig meget til, men jeg vil faktisk tro, at 80 procent af mine opgaver vil være kendt stof, da jeg gennem de seneste 25 år har beskæftiget mig med erhvervskunder og dermed også handel af erhvervsejendomme på finansieringssiden, siger Arne E. Kjølhede.

Arne E. Kjølhede har boet i Viborg de seneste 12 år og er aktiv i det lokale foreningsliv og netværksgrupper. Han er blandt andet medlem af og fungerer som mødeleder i Viborg Netværk, medlem af bestyrelsen i Lions Club Viborg og aktiv i Viborg Erhvervsråd.

Partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg, Bo K. Jørgensen, glæder sig over tilgangen af den nye kollega.

- Der er gang i markedet i Viborg, så det er fedt at få en ekstra spiller med på holdet. Jeg kontaktede Arne, da jeg kender ham fra Viborg Netværk og vidste, at han ville passe perfekt ind i vores team, siger Bo K. Jørgensen.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Klumme: Tålmodighed og struktur

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Borgermøde om detailhandel aflyst

Viborg Nyt

Tredjeplads til Viborg-dansere

Viborg Nyt

Forårskoncert i Houlkær Kirke

Annonce