Annonce
Viborg Nyt

Ny mand i spidsen for lokal bank

Jacob Primdal Nielsen er ny filialdirektør i Handelsbanken. Foto: Thomas Mark
Handelsbanken har fået ny direktør i form af lokale Jacob Primdal Nielsen, der overtager sædet fra Henrik Toft Mathiasen, der skal være chef for bankens afdeling for gældskapital i Danmark.

Viborg: Det er nyt - og så alligevel ikke helt.

Jacob Primdal Nielsen er siden 1. april officielt ny filialdirektør i Handelsbanken i Viborg, hvor den 40-årige viborgenser i de seneste seks år har været stedfortræder for den nu tidligere direktør, Henrik Toft Mathiasen.

Men nu er parløbet slut. Henrik Toft Mathiasen rykker til Handelsbankens storkundeafdeling som chef for "Dept capital markets", hvor han skal arbejde med struktureret finansiering til bankens største kunder i Danmark. Derfor var det helt naturligt, at Jacob Primdal Nielsen skulle overtage det ledige sæde som direktør i Viborg-afdelingen.

Annonce

Jacob Primdal Nielsen kommer til at være i spidsen for en bank, han selv valgte til i sin tid for "sin decentrale forretningsmodel og princippet om at være tæt på kunderne", som den nyslåede direktør formulerer det.

- Vi er en lidt anderledes bank. Her hos os er det filialerne, der er banken. Det betyder, at hver enkelt filial har mandat til og ansvar for at træffe beslutninger. For vores kunder betyder det, at vi har beslutningskompetencen til at træffe hurtige beslutninger og altid skræddersyr løsninger, som matcher kundens behov, fortæller Jacob Primdal Nielsen.

Lokalt fokus

Jacob Primdal Nielsen har 20 års erfaring i bankverdenen, hvor han er uddannet og har en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse i regnskab og økonomistyring, ligesom han her taget en lederuddannelse.

Han kommer til at stå i spidsen for et team på i alt ni medarbejdere - hvor holdet er på vej til at blive suppleret med et nyt ansigt. Og den nye direktør lover, at selvom verden bliver mere global og digital, så er den lokale tilstedeværelse i fokus.

- Det lokale islæt er ekstremt vigtigt for os. Vores kendskab til boligudviklingen i området, markedsvilkår, priser og så videre gør, at vi kan sparre og rådgive vores privat- og erhvervskunder på et andet niveau, end hvis vi ikke havde det kendskab. Desuden har vi en stor koncern i ryggen og masser af specialistviden og kompetencer at trække på, siger Jacob Primdal Nielsen, der samtidig ser muligheder i netop de digitale løsninger.

- Det er jo en fornøjelse, at vi kan møde vores kunder på en helt anden og mere fleksibel måde end tidligere. Vi holder løbende online-møder med vores kunder - det giver en øget tilgængelighed. Under normale omstændigheder kommer vi også gerne hjem hos kunderne selv, eller vi kan mødes i filialen. Også uden for normal åbningstid. Sammen med teamet glæder jeg mig utrolig meget til at arbejde på at servicere filialens mange gode kunder og til at tiltrække nye kunder, siger den nye direktør i Viborg.

Jacob Primdal Nielsen er opvokset i Rødkærsbro og bor nu med sin familie i Viborg.


Vi er en lidt anderledes bank. Her hos os er det filialerne, der er banken. Det betyder, at hver enkelt filial har mandat til og ansvar for at træffe beslutninger.

Jacob Primdal Nielsen, Fillialdirektør i Handelsbanken Viborg


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Ny erhvervsrådgiver i EDC Erhverv

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Sejlcenter havde standerhejsning

Annonce