Annonce
Viborg Nyt

Ny outlet-butik kommer til Viborg

Henrik Nielsen og Rikke Jensen arbejder i dag sammen i Dansk Outlet på Lundholmvej i Holstebro, men fra slutningen af marts næste år åbner de sammen en ny butik i Viborg, hvor Rikke skal være daglig leder og medejer. Foto: Ninna Pirchert
I slutningen af marts næste år åbner Dansk Outlet en ny forretning i Viborg. Forretningen bliver kædens butik nummer 28, og den skal drives på franchisebasis med to ejere: Henrik Nielsen, der står bag en lignende butik i Holstebro, og Rikke Jensen, der bliver daglig leder i Viborg.
Annonce

Holstebro/Viborg: - Det er første gang, jeg skal være selvstændig. Det er en superfed udfordring, og jeg går ind i det med engagement og energi.

Sådan lyder det fra 43-årige Rikke Jensen, der i dag er afdelingsleder i den 2000 kvadratmeter store Dansk Outlet-butik på Lundholmvej i Holstebro.

For to år siden åbnede hendes chef, 47-årige Henrik Nielsen, outlet-forretningen i den tidligere tømmerhandel, XL Byg i Holstebbro, og han driver Dansk Outlet på franchisebasis.

Nu er han klar til at åbne endnu en butik, og den skal ligge i Viborg, hvor Rikke Jensen vil være daglig leder og medejer.

Planen er, at Dansk Outlet skal åbne den 28. marts 2020 i Viborg - i lokaler, der er lidt mindre end pladsen i Holstebro, hvor der er omkring 2000 kvadratmeter. På Livøvej 11 i Viborg - der hvor BabySam tidligere havde til huse - kommer outletbutikken til at råde over knap 1400 kvadratmeter.

- Men det er samme koncept, siger Henrik Nielsen, der plejer at beskrive sin forretning som et tøjsupermarked med tøj til hele familien.

Annonce

Ro i maven

Rikke Jensen har arbejdet i Dansk Outlet i Holstebro siden august sidste år. Før det har hun arbejdet som købmand, pædagog og i en dametøjsbutik i Herning Centret.

- Jeg har helt ro i maven med min beslutning. Jeg har fundet min plads i arbejdslivet. Nu kan jeg sove om natten, og jeg har tabt 21 kilo, siden jeg stoppede som pædagog, fortæller Rikke Jensen, der i sit nye job godt kan lide tempoet - at det sker noget og at have et ansvar.

- Og så kan jeg godt lide kunderservicen og konceptet, tilføjer hun.

Rikke Jensen bor i Bording sammen med sin familie, og hun får faktisk lidt kortere afstand til sin nye arbejdsplads, men tiden, det tager at køre frem og tilbage til arbejdet, bliver nogenlunde den samme. Familien består af manden, en søn på 19, der læser i Skotland, og en datter på 15, der går på efterskole.

- Så nu er tiden der til at få mere ansvar på arbejdet, mener hun.

Planen er at ansætte tre fuldtidsansatte i Viborg samt nogle unge, der skal arbejde efter skoletid. Dansk Outlet er en landsdækkende kæde, og Viborg bliver kædens butik nummer 28.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Annonce