Annonce
Viborg Nyt

Ny pølsemand: - Hvis det kan løbe rundt i disse tider, skal det hele nok gå

Morten Petersen overtog 1. april Gl. Vagt Grill og Pølsevogn. Nu kunne han ikke vente længere med åbningen. Foto: Morten Pedersen
Gl. Vagts Grill og Pølsevogn har valgt at åbne i en corona-tid, hvor maden i første omgang skal tages med ud af vognen, men fra næste uge også kan spises på stedet.
Annonce

Viborg: Solen skinner, men med en del vind og temperaturer, der med nød og næppe sniger sig op på 10 grader, er det ikke udelukkende en nydelse at indtage en fransk hotdog uden for ”huset” hos Gl. Vagts Grill og Pølsevogn.

Men det er nu engang vilkårene, da det først fra den 18. maj er tilladt at have serveringen indenfor - og hvordan det helt præcist bliver, ved den nye indehaver af pølsevognen, Morten Petersen, ikke endnu.

Ikke desto mindre har han valgt at åbne nu. Mandag den 11. maj klokken 11.00 var åbningstidspunktet, men faktisk blev det lidt tidligere, da den første sultne kunde stod uden for døren allerede 25 minutter før.

- Ja, jeg gad ikke rigtig vente længere. Og jeg tænkte, at hvis det kan løbe rundt i disse tider, skal det hele nok også gå på sigt, lyder det fra Morten Petersen, der har sendt godt med ”grillere” på den varme pande.

- Vi kører med et lidt mindre sortiment i første omgang. Og jeg ville hellere have ventet med et stort åbent hus, men nu prøver vi at køre på, og så satser jeg i hvert fald på udeservering fra 18. maj.

Ude foran pølsevognen har Morten Petersen et område, hvor han må servere, når der igen åbnes op for restaurationsbranchen. Og da "Fish 'n' Chips" i Gravene er lukket helt ned, håber Morten Petersen på et endnu større serveringsområde - men det skal han lige have afklaret med kommunen.

- Jeg regner med, at der bliver ret travlt, når det hele åbner op igen, lyder forhåbningen, mens pølserne bliver roteret på panden.

Så er der åben. Men i første omgang skal maden tages med fra Gl. Vagt Grill og Pølsevogn. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Toner af Guld i Fjandbohus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ti års forskning bag foredrag

Viborg Nyt

Julekoncert i Grønbæk Kirke

Viborg Nyt

Det ensomme hjerte

Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Viborg Nyt

Jesper Lundgaard Julekoncert 2020

Viborg Nyt

Donation til nye omklædningsrum

Annonce