Annonce
Viborg Nyt

Ny pop up-butik i Vestergade sender hele overskuddet til Børnecancerfonden

12-årige Catharina og hendes familie har fået arrangeret pop up-butikken, Refoodme, der samler ind til børnecancerfonden. Foto: Morten Pedersen
I Vestergade 4 har man siden 19. november kunne købe snacks og julesmåkager i pop up-butikken "Refoodme", ligesom der fra torsdag til lørdag er vaffelwrap med fyld. Folkene i butikken er frivillige og sender overskuddet til Børnecancerfonden.
Annonce

Viborg: Familien Herringe ved, hvad det vil sige at have kræft inde på livet.

Datteren Catharina på 12 år har i syv år levet med en tumor i hjernen. Den er ikke ondartet, men kan heller ikke fjernes på nuværende tidspunkt, og derfor er Catharina inde i et langt forløb, som blandt andet indebærer kemoterapi.

Her har familien fået støtte og hjælp fra Børnecancerfonden, og nu vil familien gerne give noget tilbage til foreningen.

I popup-butikken "Refoodme", som åbnede i torsdags i Vesterbrogade 4, kan man købe lækkerier som snacks og julesmåkager - og også et større måltid fra torsdag til lørdag i form af en vafffelwrap med fyld - i resten af 2020.

Butikken bliver ud over familien Herringe passet af en række frivillige, og Lykke Rahbek, der har butikken Living Orang, lægger lokale til.

Det giver netop muligheden for, at pop up-butikken er sikret et overskud, og det overskud bliver rub og stub sendt til Børnecancerfonden.

Derudover er der en række sponsorer - både privatpersoner og virksomheder - der er gået sammen for at støtte projektet.

Butikken vil følge gågadens åbningstider – og så håber Catharina Herringe, at mange vil komme og støtte:

- Nu hvor jeg ikke har levet et helt almindeligt børne- og ungdomsliv, så har jeg fået en masse andre ting ind i mit liv, og der har for eksempel været gode mennesker og oplevelser på vejen. Når vi samler ind til Børnecancerfonden, så er det en måde at sige tak på. Det vil jeg virkelig gerne - og jeg håber, der kommer mange penge, som vi kan donere, når det hele er slut, siger Catharina Herringe.

Man kunne læse hele historien om Catharina Herringe og familiens initiativ med pop up-butikken Refoodme i søndagsudgaven af Viborg Stifts Folkeblad.

Disse virksomheder og privatpersoner støtter Refoodme

LivingOrang

Kop og Kande

Selta

Aaskov

Creme Fraiche

House of Teens

Søstrene Grene

Cut’n Care

Hos Maggie

Okkels

Porto Cork v. Keld Høholt

Trøstemus Danmark

Ringkjøbing Landbobank, Viborg

McDonalds Viborg v.Selta/Bilka

Spar, Gl.Ålborgvej

Rema 1000

Dagrofa, Viborg

Peter Larsens Kaffe

Grethe Møller - privat person

Jonna Marie Espersen - privat person

Lykke Rahbek - Privat person

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på oldtidsløb i Hvolris

Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce