Annonce
Viborg Nyt

Ny Rema 1000 kan være på vej til Viborg

Ifølge avisens oplysninger, er det i området ved den tidligere brugs, at Rema 1000 håber på at kunne åbne. Foto: Morten Pedersen
Avisen erfarer, at koncernen bag Rema 1000 gerne vil etablere sig med endnu en butik i Viborg. Det vil i så fald blive den femte af slagsen.
Annonce

Viborg: I foråret 2019 kunne Rema 1000 meddele, at man åbnede en ny butik i Arnbjerg. Det skulle så være den femte af slagsen inden for Viborgs bygrænse.

Men før Rema 1000 i Arnbjerg stod klar, kom kontrameldingen om, at Rema 1000 på Koldingvej ville lukke.

Dog ville Reitangruppen - der er koncernen bag Rema 1000 - fortsat gerne have en femte butik i Viborg. Det var bare ikke besluttet, hvor og hvornår en sådan butik kunne åbne.

Nu ser det ud til, at en placering er fundet.

I hvert fald går der rygter om, at Rema 1000 vil åbne ny butik på Gl. Aalborgvej, hvor der tidligere lå en Dagli’ Brugs.

Stephan Sørensen, der er Direktør for Reitan Ejendomsudvikling bekræfter, at man undersøger for muligheder i området.

- Vi har en interesse i at åbne en femte butik, og placeringen er uden for det område, som vi dækker i dag. Det er et underforsynet område i Viborg, siger Stephan Sørensen om en placering i det nordlige Viborg.

Han fortsætter:

- Men der er mange forhold, som ikke er afklaret endnu, og derfor kan vi ikke melde noget ud, siger direktøren, der heller ikke ønsker at kommentere på, om nogle af nabobygningerne er i spil for at få plads til en Rema 1000, der normalvis vil være noget mere pladskrævende med både butik og placeringsplads i forhold til, hvad den tidligere brugs kunne rumme.

Stephen Sørensen lover i samme forbindelse, at man gerne vil melde noget ud, hvis der er konkret nyt i forhold til en ny butik, men lige nu afventer man altså afklaring på, om den ønskede placering kan blive til noget.

Rema 1000 har i forvejen fire butikker inden for Viborgs bygrænse. Arkivfoto: Jacob Schultz
Ifølge avisens oplysninger, er det i området ved den tidligere brugs, at Rema 1000 håber på at kunne åbne. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce