Annonce
Viborg Nyt

Ny tøjbutik åbnet: Har længe haft øjnene på Viborg

Nadia Knudsen er butikschef i den nye Esprit-forretning i Viborg. Foto: Morten Dueholm
Lørdag åbnede Per og Lone Christensen den nye Esprit-butik i Viborg. Parret har i forvejen forretninger i Randers og Aalborg og har længe været på udkig efter den rigtige beliggenhed i Viborg.
Annonce

Viborg: Lørdag formiddag klokken 10 rullede butikschef Nadia Knudsen tremmeskodderne op foran indgangen til en ny tøjbutik i Sct. Mathias Centret. Viborgs kvinder har nu også mulighed for at shoppe tøj fra mærket Esprit, og der gik ikke mange minutter, før den nye forretning var fyldt godt op med kunder.

Esprit er en verdensomspændende kæde med hovedkontor i Tyskland. Egentlig opstod mærket i USA i 1968, men i dag er det altså et firma med hovedsæde i Tyskland. Den nye forretning i Sct. Mathias Centret er privatejet. Ægteparret Per og Lone Christensen er franchise-tagere for Esprit-butikkerne i Randers og Aalborg - de åbnede den første forretning for 15 år siden, tidligere har de også haft butikker i Aarhus og Esbjerg - og nu har de altså åbnet forretningen i Viborg. Ved åbningen var det Lone Christensen, der var på plads i Viborg-butikken, for hendes mand er ude at rejse.

- Mange tror, at det er en kædeejet butik, men det er vigtigt at fortælle, at den er privatejet på franchise-basis, siger Lone Christensen.

Klokken 10 lørdag formiddag bød den nye butik kunderne indenfor, men faktisk tyvstartede man dagen før, da alt var klar til åbningen.
Annonce

På udkig i Viborg

Esprit-butikken i Viborg er åbnet i de lokaler, hvor tøjforretningen Tippy tidligere lå, og den har også inddraget noget af naboarealet, der tidligere husede en frisør. Der har været stor travlhed op til åbningen med håndværkere, der skulle arbejde, og varer, der skulle på plads, i løbet af kort tid.

- Vi har længe haft lyst til at åbne en Esprit-forretning i Viborg. Vi har haft en del kunder fra Viborg i forretningen i Randers, så vi har været på udkig efter den rigtige beliggenhed i Viborg i nogle år. Det er vigtigt at have en god beliggenhed, og nu opstod muligheden altså her. Min mand er også opvokset i Viborg, så vi kender til byen i forvejen, og vi har hele tiden haft fornemmelsen af, at der var en god interesse i Viborg. Vi kan også se, at der allerede er rigtig mange på vores Facebook-side for forretningen her i Viborg, siger Lone Christensen.

Mærket karakteriserer hun som "rigtig god kvalitet til fornuftige priser" og fremhæver, at der er tøj til både de unge og de voksne.

- Vi får løbende varer hjem. Det er ikke sådan, at der bare kommer en kollektion forår og efterår, så der er altid friske varer på hylderne, og de kommer heller ikke i så stort antal, så man skal være lidt hurtig, hvis man vil have den ting, man har set, siger Lone Christensen.

Annonce

Åbnings-tyvstart

Som butikschef i den nye forretning er Nadia Knudsen ansat, og hun er et kendt ansigt på stedet, for som hun siger, så kommer hun "herindefra". Hun har nemlig arbejdet i den Tippy-forretning, som var forgængeren i en del af de lokaler, hvor Esprit nu holder til.

En del kunder fik i øvrigt mulighed for at handle i Esprit forud for den officielle åbning lørdag. Da man var færdig med indretningen fredag, tyvstartede butikken nemlig og åbnede for første gang ved 13-tiden fredag.

Lone Christensen - til venstre - er sammen med sin mand Per Christensen indehaver af den nye forretning. Til højre er det butikschef Nadia Knudsen.
Få minutter efter åbningen var der allerede mange kunder.
Med bannere og andre reklamer sørgede Sct Mathias Centret for at gøre opmærksom på sin nye lejer.
Esprit-forretningen er åbnet i lokaler, hvor tøjforretningen Tippy tidligere hørte til, og så har den også inddraget noget af nabo-forretningen, hvor der tidligere har været frisør.
Lørdag, den 9. november 2019 Esprit åbner ny butik i Sct. Mathias Centret Foto: Morten Dueholm
Lørdag, den 9. november 2019 Esprit åbner ny butik i Sct. Mathias Centret Foto: Morten Dueholm
Lørdag, den 9. november 2019 Esprit åbner ny butik i Sct. Mathias Centret Foto: Morten Dueholm
Lørdag, den 9. november 2019 Esprit åbner ny butik i Sct. Mathias Centret Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Annonce