Annonce
Viborg Nyt

Nyt fitnesscenter på vej: Mere for hr. og fru Danmark end bodybuildere

Michael Schou er snart klar med sit eget fitness-center, Fitnessmentor Klub. Foto: Maja Schou
Michael Schou har snart "grand opening" i sit fitness-center, Fitnessmentor Klub, som ifølge indehaveren bliver anderledes end mange af de træningscentre, der præger Viborg i dag.
Annonce

Viborg: I takt med at konkurrencen bliver større mellem de mange træningscenter-tilbud, man finder i Viborg, bliver servicen også ringere. Det mener Michael Schou i hvert fald.

Og den serviceforringelse vil han gøre op med.

I hans center, Fitnessmentor Klub, vil der være crossfithold, dansehold, en fysioterapeut samt en stribe certificerede personlige trænere.

- Måden vi gør det på, har jeg ikke set ret mange andre steder. Og det bliver med meget mere fokus på at hjælpe folk med livsstilsygdomme og overvægt eller hjælpe folk med at komme tilbage efter sygdom eller skader. Det bliver hr. og fru Danmark, der kommer her - og ikke særlig mange bodybuildere, lyder det fra Michael Schou.

Hvornår fitnesscenteret har grand opening, ved han ikke.

- Det kommer an på, hvordan tingene udvikler sig med corona. De seneste tal og udmeldinger lover jo ikke godt, men vi får i denne uge tilsendt de sidste maskiner, og dem får vi ret hurtigt på plads. Så vi er klar, når situationen er til det, siger Michael Schou.

Annonce

Flere virksomheder

Michael Schou er selv personlig træner gennem en årrække, og han har tidligere været med omkring motionscentret Topform.

- Til dem, der kender til Topform, kan jeg sige, at det nye træningscenter kommer til at ligne på mange måder. Jeg vil rigtig gerne skabe den der hyggelige og imødekommende stemning, siger Michael Schou, der igen understreger, at centret er mere for de ”almindelige” danskere, og at man kører en benhård linje over for doping med skiltning og dopingkontrol.

Han har i forvejen virksomheden Fitnessmentor, og træningscentret, der næsten bærer samme navn – blot tilføjet "klub" til sidst – er registreret som en anden virksomhed.

- De trænere, vi har hernede, har også deres egne personlige virksomheder, der bare samles her. De er her og hjælper gerne, hvor de kan, men de har deres egen virksomhed, hvor de bare mødes med deres klienter her i centeret.

Annonce

Træning ud af huset

En af de ting, der bliver ganske særligt for Fitnessmentor Klub, bliver en udekørende personlig træner, der på fuld tid vil tage rundt til virksomheder og sørge for, at de kan få maskiner, træningsprogrammer og kostplan til deres medarbejdere.

- For mange virksomheder er det vigtigt, at deres medarbejdere trives – blandt andet gennem motion. Og tilbuddet om motion er samtidig noget, som kan være med til at fastholde medarbejdere i virksomheden, så det tror og håber vi bliver en succes, siger Michael Schou.


Det bliver med meget mere fokus på at hjælpe folk med livsstilsygdomme og overvægt eller hjælpe folk med at komme tilbage efter sygdom eller skader. Det bliver hr. og fru Danmark, der kommer her - og ikke særlig mange bodybuildere

Michael Schou, indehaver Fitnessmentor Klub
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Jubilæum hos lokal VVS'er

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

30 år hos Jørgen Olsen A/S

Viborg Nyt

Jensens Bøfhus overlever i Viborg

Viborg Nyt

Heldagskursus i akvarelmaleri

Viborg Nyt

Lok ungerne udendørs trods regn og rusk

Viborg Nyt

Er du alene… eller er du ensom?

Viborg Nyt

Fra kartoffelferie til familiehygge

Annonce