Annonce
Viborg Nyt

Nyt frilufts-tilbud: Så er der varm kaffe på Sønæs

Der var kunder til kaffe, da kaffevognen åbnede på Sønæs i Viborg. Foto: Jakob Thorup Thomsen
Med en forsinkelse på grund af corona-restriktionerne åbnede den nye mobile kaffevogn, som nu vil forsyne gæsterne på Sønæs med kaffe, kage og andre drikkevarer.
Annonce

Viborg: De første kunder var på pletten, da den nye mobile kaffebar Conrads og Coffee fredag formiddag åbnede ved Sønæs i Viborg.

Det var egentlig meningen, at kaffebaren skulle have været i gang allerede i april, men på grund af corona-restriktionerne valgte, Morten Secher, der står bag kaffebaren, at udsætte.

- Nu synes jeg godt, at vi kan gå i gang. Det passer sammen med, at kiosken på Borgvold også åbner nu. Vi bruger selvfølgelig handsker, og der er håndsprit, og vi opfordrer kunderne til at holde afstand, så vi tager de nødvendige forholdsregler, sagde han.

Kaffebaren vil være på Sønæs i alle weekender og helligdage frem til sommerferien, og i sommerferien vil der være åbent hver dag. Men man kan også støde ind i kaffebaren andre steder i Viborg, hvor der er udendørs arrangementer, når den slags bliver tilladt. Kaffebaren har en lillebror i form af en tuk tuk kaldet Tulle, som også vil optræde rundt om i byen.

Kaffevognen er parkeret ved det gamle B67-klubhus på Sønæs tæt på stien rundt om Søndersø.
Annonce

Drømt om det længe

- Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Jeg har længe tænkt på, at jeg gerne ville have en kaffevogn. Siden 2006 har jeg faktisk haft en ide om en vogn med kaffe og gourmet-is, men dengang var børnene små, så det blev ikke til noget. Nu kan jeg til gengæld lave det sammen med mine voksne børn, siger Morten Secher.

Med til at bemande åbningstimerne er nemlig Mortens sønner Victor og Emil samt Julie og Josefine fra Peter Larsen Kaffe. Ind til videre kan man supplere kaffen og de andre drikkevarer med kage fra Søster Lagkage, men Morten Secher har også planer om at udvide sortimentet med is.

Annonce

Skilsmisse-rådgivning

Kaffekøberne er i øvrigt med til at støtte Landsforeningen for Børn og Forældre, som Morten Secher er stifter af. Foreningen tilbyder gratis og anonym skilsmisserådgivning, og når man køber en kop kaffe går to kroner af betalingen til foreningen, ligesom Conrads og Coffee selv giver to kroner.

- Vi har rigtig meget at lave i rådgivningen for tiden. Der er et stort behov for at søge skilsmissrådgivning, siger Morten Secher.

Han fortæller, at firmaet har et rigtigt godt samarbejde med Viborg Kommune og har fået tilladelse til at lade kaffevognen holde på stier og i parker samt altså på Sønæs.

Morten Secher har længe drømt om at få sig en kaffevogn, og nu lykkes det altså i et familiefirma sammen med Morten Sechers sønner.
Julie og Emil var klar til at lave kaffe til kunderne.
Håndspritten var klar til kaffe-kunderne.
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Toner af Guld i Fjandbohus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ti års forskning bag foredrag

Viborg Nyt

Julekoncert i Grønbæk Kirke

Viborg Nyt

Det ensomme hjerte

Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Viborg Nyt

Jesper Lundgaard Julekoncert 2020

Viborg Nyt

Donation til nye omklædningsrum

Annonce