Annonce
Viborg Nyt

Nyt tiltag: Få nykøbt jakke, sko eller smykke bragt ud sammen med dagligvarer

Lasse Lauritsen fra Meny vil stå for at køre varerne ud - Vi er Viborg betaler for leveringen. Arkivfoto
For at hjælpe den lokale detailhandel tilbyder Vi er Viborg (Viborg Handel) i samarbejde med Meny Sct. Mathias Centret at køre varer ud, der købt i foreningens medlemsbutikker. Ganske uden beregning.
Annonce

Viborg: Der skal tænkes nyt og anderledes, hvis ikke corona-virusset skal ramme den lokale detailhandel alt for hårdt.

Under devisen, at hvis folk ikke kommer i butikkerne, så må butikkerne komme ud til folket, tilbyder Vi er Viborg gratis at levere varer fra foreningens medlemsbutikker ud til private kunder.

I praksis skal man som kunde bestille varerne via butikkens sociale medier - eksempelvis Facebook eller Instagram - og så betale med mobilepay. Hvilke varer, der kommer til salg på denne måde er op til butikkerne selv - og det er ikke en erstatning, men derimod et supplement til forretningernes webshop.

- Håbet er, at der er butikker, som fanger den her opfordring, vi kommer med, og gør noget aktivt. De sociale medier skal gøres personlige, og det vil vi opfodre butikkerne i at tænke i, fortæller Anne Hermann fra Vi er Viborg.

Pakkerne vil blive kørt ud fra Meny i Sct. Mathias Centret, der allerede er på farten med dagligvareleveringer. Vi er Viborg vil betale for den ekstra kørsel, som pakkerne vil medføre.

Hvis man som butik melder sig til ordningen, kan man aflevere sin pakke hos Vi er Viborg om formiddagen, og så vil Meny sørge for leveringen i hele Viborg Kommune allerede samme dag, så vidt det er muligt.

Butikkerne er blevet informeret om det nye tiltag mandag – og det er planen at leveringerne skal køre allerede fra onsdag den 18. marts.

Anne Hermann håber, at det nye tiltag vil få endnu flere til at vælge lokale butikker. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce