Annonce
Viborg Nyt

Nyt tiltag: Nissejagt for børn i Viborg

Nisserne har taget bo forskellige steder i byen, som her i foden på grantræet. Pressefoto
Annonce

Viborg: Et nyt jule-tiltag denne december bliver ”Nissejagt”, arrangeret af blandt andet Viborg Handel, Viborg Bibliotekerne og Kultur-Anders.

Nissernes grødskeer er væk - og uden grødskeer, ingen grød. Og uden grød lægger alle nisser sig til at sove - helt til næste år. Så den stakkels julemand har slet ingen hjælpere i Viborg i år.

Det eneste, der kan vække nisserne er synet af deres elskede grødskeer, men hvor er de? Det kan lokale børnefamilier hjælpe julemanden med at finde, så han kan vække nisserne. Men drillenisserne har virkelig hygget sig og lavet små opgaver, der skal løses undervejs. Men de elsker børn, så de har også gemt et par søde overraskelser hist og pist-

Foran alle deltagende butikker på ruten, vil man opleve små nissehuse med en grøn dør. Tænk om der bor nogen indenfor?

Nissejagten ender tilbage på Nytorv, hvor man kan løse gåden og aflevere sit skattekort – og deltage i konkurrencen om at vinde en julesweater og et gavekort.

Nissejagten er en rigtig familiebegivenhed og kan benyttes af alle borgere, børnehaver, dagplejere med mere. Kommer man som lærer eller pædagog med en flok børn, er Nissejagten gratis. Henvendelse sker i baren på Nytorv.

Nissejagten begynder lørdag den 30. november og slutter mandag den 23. december, og man kan gå på nissejagt i butikkernes åbningstider alle dage fra cirka 10.00-18.00. Inspirationen er taget fra tidligere populære skattejagter, samt påske- og julerejser.

Nissejagten koster 20 kroner, og man kan købe et skattekort i baren på Nytorv.

Nissejagt er blandt andet arrangeret af Viborg Handel, Viborg Bibliotekerne og Kultur-Anders.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Viborg Nyt

Stort Bjerringbro-løb aflyst

Annonce