Annonce
Viborg Nyt

Online havefest i Viborg

Annonce

Viborg: Selvom cafeer og andet nu snart åbner op - så er alle livekoncerter og ikke mindst Viborg Snapsting aflyst. Jeg håber dog stadig på flere små initiativer, så vi kan få lidt kulturoplevelser til krop og sjæl.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, og denne corona-tid har givet stof til eftertanke, og nye ideer og initiativer vokser frem. En lokal virksomhedsleder har taget et initiativ på vegne af hele Viborg kommune og har sat sig for at arrangere Viborgs eller Danmarks største online havefest.

Havefesten skal være for alle i hele kommunen, og der er allerede kontakt til mange virksomheder og butikker om at sælge "hjælpepakker" til de, som ønsker at deltage i havefesten online og dermed støtte områdets virksomheder og butikker - og samtidig få en musikoplevelse.

Havefesten afholdes fredag den 19. juni og vil bestå af en række konkurrencer og koncerter, som kan streames online via facebook og andre medier. Ideen er at hjælpe handels -og erhvervslivet med at sælge alt fra en ny carport, en ny grille eller take away, som har set nye højder i denne tid.

Så hvis du vil lege med, så inviter dem, du kender (vi skal dog overholde corona-reglerne), og stil ind på havefesten online.

Klummeskribent Anders Kristensen

Anders Kristensen er 56 år og har boet i Viborg i cirka 20 år. Anders er også kendt som "Kultur Anders" og er til dagligt ansat i Region Midtjylland, mens fritiden går med at arrangere kulturelle events, mindre koncerter i baggårde eller andre små utraditionelle oplevelser.

Anders Kristensen er aktiv som frivillige og er med i bestyrelsen for spillestedet Paletten og Egnsteater Carte Blanche.

Annonce

Noget helt andet

Vil du prøve noget helt andet, så vil jeg opfordre dig til en gåtur på sØnæs i den kommende tid. Her har en anden privat erhvervsdrivende fået lov at opstille en mobil kaffebod, som er åben alle søndage - så kom ud i den friske luft og tag en kaffe med på turen.

Kig ind på hjemmesiden www.vierviborg.dk eller de to app's Pindle og GOvisit og se, hvad der ellers sker for dig og din familie.

Hvis du har et spørgsmål om kultur i Viborg kommune, eller gerne vil have dit arrangement omtalt - så skriv til e-mail: anders@kulturselskabet.nu

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Danmarks Indsamling: En Viborg-sag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på oldtidsløb i Hvolris

Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce