Annonce
Viborg Nyt

Opel i Viborg blev årets personbilforhandler

Direktør John Laursen og underdirektør Ole Hansen kan glæde sig over, at Opel i Viborg er kåret som landets bedste personbilforhandler inden for Opel-mærket. Arkivfoto: Morten Pedersen
I konkurrence med landets øvrige 62 Opel-forhandlere vandt Viborg-afdelingen prisen som årets personbilforhandler 2020 - og var også nomineret blandt tre afdelinger til at blive årets varebilforhandler.

Viborg: Det er ikke en dans på roser at være bilforhandler i øjeblikket.

De seneste tal viser, at antallet af indregistrerede biler i januar 2021 er under det halve af, hvad de var i 2020.

Alligevel er der lidt at glæde sig over hos Jørgen Laursen Opel i Viborg. Her har man nemlig modtaget prisen som årets personbilforhandler blandt alle landets Opel-butikker. Dem er der 63 af i alt.

Prisen bliver givet ud fra salgstal i forhold til markedsandel og kundetilfredshed ved rundspørge hos kunderne efter bilkøb - og her var ingen altså bedre end Opel i Viborg i 2020.

- Trods et år præget af corona har vi været så heldige og dygtige at sælge mere, end vi var sat til. Det, kombineret med at kunderne har været tilfredse med handlen, har gjort, at vi tog den pris, lyder det fra underdirektør i Opel Viborg, Ole Hansen.

Opel i Viborg er en del af tre Opel-forretninger under direktør John Laursen, der også har afdelinger i Aars og Skive. Men det var alene afdelingen i Viborg, der løb med prisen, da alle butikker ses selvstændigt i konkurrencen.

Ud over at vinde prisen som årets personbilforhandler var Opel i Viborg også nomineret til årets varebilforhandler. Den vandt Opel Viborg dog ikke.

- Der er kun tre nominerede, og det vil altså sige, at vi var i top tre i begge kategorier. Det er vi da utrolig stolte af i hele teamet, siger Ole Hansen.

Ud over Ole Hansen og John Laursen består salgsteamet i Opel Viborg af Leif Pedersen, Otto Lyngs og Frederik Henriksen.


Trods et år præget af corona har vi været så heldige og dygtige at sælge mere, end vi var sat til. Det, kombineret med at kunderne har været tilfredse med handlen, har gjort, at vi tog den pris.

Ole Hansen, underdirektør i Opel Viborg


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

214 skattejægere i Teglmarken

Viborg Nyt

Smag på heden

Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Annonce