Annonce
Viborg Nyt

Over 40 forestillinger i nyt teaterprogram

Forsiden af Viborg Teaterforenings program.
Viborg Teaterforenings nye programhæfte byder på over 40 forestillinger. Programmet byder på et bredt repertoire med teater, dans og opera.
Annonce

Viborg: Viborg Teaterforening kom brat ud af indeværendes teatersæson på grund af corona-krisen. Men teatersæson 2020–2021 begynder 3. september med en Liva - kabaret med Jacob Morild. Dette show indleder teaterforeningens sæson-program med over 40 forestillinger inden for alle scenekunstens genrer: drama, komedie, opera, ballet/dans og spændende børneteater.

- Det foreliggende teaterprogram giver et samlet billede af Viborg Teaterforenings aktiviteter, og vi håber mange igen vil tegne abonnement eller købe løssalgsbilletter til de mange spændende oplevelser. Viborg Teaterforening er et af landets absolutte største teaterforeninger. Vi kan tilbyde et bredt repertoire, og ikke mindst kan vi præsentere scenekunsten i attraktive rammer i Viborg Teater eller i Viborg Musiksal, skriver teaterforeningen i en pressemeddelelse.

På programmet er Det kgl. Teater med to forestillinger. Folketeatret viser farcen "Eks-mænd" med Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.

Der er klassisk komedie med Molieres "Den gerrige". Operaen er tilbage i sin fulde størrelse: Den Jyske Opera opfører Verdis opera "Rigoletto" med 15 sangere, Den Jyske Operas kor og Aalborg Symfoniorkester med 56 musikere.

Annonce

For hele familien

Blandt de 40 forestillinger er ikke færre end 16 børne- og familieforestillinger - blandt andet Folketeatrets familieforestilling "Robin Hood".

Man kan få det samlede overblik i teaterforeningens store programhæfte, som netop er udkommet og som kan fås i teaterforeningens sekretariat ved Viborg Teater.

Man kan bestille billetter i abonnement og få rabat eller købe billetter i løssalg fra 15. juni.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce