Annonce
Viborg Nyt

Plusbog donerer boglager til Røde Kors

Helene Kristensen og Plusbog.dk holder flyttedag - og sender massevis af bøger til Røde Kors. Pressefoto
Den online boghandel Plusbog.dk flytter sammen med resten af Freeway-koncernen til nye lokaler i Viborg og donerer derfor boglager til lokal Røde Kors-butik.
Annonce

Viborg: Flytning betyder for mange en god anledning til oprydning. Det er også tilfældet for den online boghandel, Plusbog.dk, der lige nu holder til på Brovej i Viborg.

Sammen med resten af Freeway-koncernen flytter virksomheden i midten af november til nye lokaler i hjertet af Viborg, og derfor har medarbejderne haft gang i den helt store oprydning.

Boghandlen har en stor bogreol, hvor man samler alle de nyudgivelser, der modtages fra forlagene. Men det er ikke muligt at flytte alle bøgerne med til den nye lokation. En del af dem er blevet solgt til fordelagtige priser til boghandlens medlemmer, og nu doneres resten til den lokale Røde Kors-butik.

- Vi arbejder hver eneste dag på at skabe gode læseoplevelser, så vi sammen kan læse hele livet. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at bøgerne selvfølgelig skal gives videre. Vi er superglade for, Røde Kors har lyst til at overtage salget af dem. På den måde kan vi både give en masse mennesker nogle gode læseoplevelser og støtte et godt formål, siger Helene Kristensen fra Plusbog.dk i en pressemeddelelse.

Plusbog.dk vil fremover høre hjemme på Ll. Sct. Hans Gade.

Bøgerne vil være at finde i Røde Kors-butikken på Marsk Stigs Vej i løbet af uge 44.


Vi er superglade for, Røde Kors har lyst til at overtage salget af dem. På den måde kan vi både give en masse mennesker nogle gode læseoplevelser og støtte et godt formål.

Helene Kristensen, Plusbog.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Det ensomme hjerte

Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Viborg Nyt

Jesper Lundgaard Julekoncert 2020

Viborg Nyt

Donation til nye omklædningsrum

Viborg Nyt

Donation til Mødrehjælpen

Viborg Nyt

Ryd op i roderiet

Annonce