Annonce
Viborg Nyt

Poolparty, gadeidræt, ponyridning, Økolariet: Program for efterårsferien er spækket med aktiviteter

Der er bustur til Økolariet i Vejle på programmet i uge 42. Foto: Søren Gylling/Ritzau Scanpix
Det er en farverig palet af seje, sjove og spændende aktiviteter, der venter børnefamilier i Viborg Kommune i efterårsferien.
Annonce

Viborg: Mange klubber, foreninger og kulturinstitutioner har valgt at byde ind med massevis af ferieaktiviteter for børn og familier i skolernes efterårsferie i uge 42.

Derfor kan det, der kalder sig, "Ferieaktiviteter i Viborg Kommune" igen i år præsentere et bredt og varieret program fyldt med bevægelse, udeliv, sport, spil, film, teater, teknologi og kreativitet.


"Magiske Dage" i Odense er aflyst på grund af corona, men i stedet kan man tirsdag tage med Ferieaktiviteter og Børnebiblioteket på en bustur til Økolariet i Vejle.


Klassikerne som poolparty, skydning med luftgevær, ponyridning, kunstdetektiv og Majslabyrinten i Bjerring er selvfølgelig med, men mange nye ting er også kommet til.

Ugen starter mandag med et besøg af kratlusker Morten DD, der er kendt fra "Bidt, brændt og stukket" på DR Ultra, på Hovedbiblioteket i Viborg.

Og onsdag byder Game Streetmekka velkommen til en dag fuld af gadeidræt, hvor der også er mulighed for at udfolde sig kreativt til street art workshops, konkurrere i bordtennis og street basket eller øve tricks på løbehjul.

Mercantec afholder "Autumn school", som børn i 6. klasse kan tilmelde sig. På efterårsskolen vil det vrimle med teknologi i alle afskygninger, og børnene kan lære at programmere en computer og bygge mini-versioner af industrirobotter.

"Magiske Dage" i Odense er aflyst på grund af corona, men i stedet kan man tirsdag tage med på en bustur til Økolariet i Vejle. Der vil børn og voksne få indblik i bæredygtighed og menneskers mulige indvirkning på fremtidens verden - på godt og ondt.

Det fulde efterårsferie-program er tilgængeligt fredag den 18. september, og billetsalget åbner mandag den 21. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Et sidste farvel til Carte Blanche

Viborg Nyt

Fondsmillioner sikrer multisal

Viborg Nyt

Den anden MeToo-bølge er over os…

Viborg Nyt

Dracula i Viborg Musiksal

Viborg Nyt

Forestilling: O Sole Mio

Viborg Nyt

Koncert med Mathilde Falch og band

Annonce