Annonce
Viborg Nyt

Populær grillbar genåbner på fredag: Trekløver overtager Queens Corner

Dennis Christiansen, Karl Henning Jakobsen og Tom Christensen står bag genåbningen af Queens Corner. Foto: Thomas Mark
Dennis Christiansen, Karl Henning Jakobsen og Tom Christensen har besluttet sig for at gå sammen om at overtage den lukkede grillbar Queens Corner, som vil bære det samme navn, men bliver frisket op inden åbningen.
Annonce

Viborg: Det var ikke længe, at Indre Ringvej i Viborg skulle stå uden grillbar ved tankstationen Q8 på hjørnet af Kirkebækvej.

Queens Corner blev tilbage i maj erklæret konkurs, men kort efter kom den lokale forretningsmand Johnny Vestergaard på banen med et bud på at sælge anparter, som skulle sikre en genåbning.

Genåbningen kom, men det blev ikke med Johnny Vestergaard som bagmand.

I stedet har et trekløver bestående af Tom Christensen, Dennis Christiansen og Karl Henning Jakobsen besluttet at købe grillbaren og genåbne den. Og det sker allerede på fredag den 5. juli, klokken 11.

- Vi fik nøglerne i uge 25, og så har vi været i gang med at friske pølsevognen op. Vi satte den sidste facade på her mandag, og så er vi klar til åbning på fredag, hvor der vil være et godt tilbud og lidt aktiviteter, som vi lige skal have på plads, fortæller Tom Christensen.

Sammen med de to kompagnoner har han tænkt sig at holde konceptet nogenlunde lig det, der var før – dog med enkelte ændringer.

- Det vil være den samme slags mad, men vi vil gerne udvikle lidt på det. Enten skal det være nogle større portioner, eller også skal priserne lidt ned. Man skal i hvert fald føle, at man får noget for pengene, siger Tom Christensen, der også kan fortælle, at det er velkendte ansigter - altså tidligere ansatte - der igen skal stå bag disken.

Selvom mange mindre grillbarer og pølsevogne har det svært i disse år, er Tom Christensen ikke bekymret.

- Kundegrundlaget er der. Så med en god ledelse på et pænt og rent sted er vi ganske sikre på, at det nok skal kunne løbe fint rundt.

Inden Queens Corner lukkede i maj, blev det i 25 år drevet af Pia Marie Jensen og broderen Klaus Jensen, der på nær nogle få måneder var med fra starten.

- Det vil være den samme slags mad, men vi vil gerne udvikle lidt på det. Enten skal det være nogle større portioner, eller også skal priserne lidt ned.

Tom Christensen, ny delejer af Queens Corner

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce