Annonce
Viborg Nyt

Pris til lærling fra Tjele

Morten Overby Kusk fra Tjele-området. Pressefoto: Søren Malmose
Annonce

Viborgegnen: To lærlinge fra henholdsvis Viborg og Tjele, Rasmus Haupt Dybkjær og Morten Overby Kusk, har nu officielle beviser på, at de er blandt Danmarks dygtigste lærlinge.

De var blandt de 25 lærlinge fra hele landet, som modtog ML-prisen, da Metalindustriens Uddannelsesudvalg fredag overrakte prisen ved et arrangement i Industriens Hus i København.

Morten Overby Kusk er automatik-tekniker og er ligeledes fra Mercantec. Han har været i hos Grundfos A/S. For begge gælder det, at de er indstillet til prisen af både skolen og virksomheden, og at de er indstillet for både at have fået topkarakter til svendeprøven og for at være gode kamm I indstillingen af Morten Overby Kusk hedder det:

"Jeg har været beskæftiget inden for automation de sidste 24 år, og jeg er sjældent stødt på en personlighed med det talent og arbejdsiver, som Morten præsterer dagligt. Han har en baggrund som cand. merc., men han har taget uddannelsen til automatiktekniker meget seriøst, selv om det er en helt anden boldgade. Han er et mildt og behageligt menneske med begge ben plantet solidt i den jyske muld."

Læs om Rasmus Haupt Dybkjær på side 45.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Kan der være for meget kultur?

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Intimkoncert på keramikværksted

Viborg Nyt

30 år hos Jørgen Olsen A/S

Viborg Nyt

Jensens Bøfhus overlever i Viborg

Viborg Nyt

Heldagskursus i akvarelmaleri

Viborg Nyt

Lok ungerne udendørs trods regn og rusk

Viborg Nyt

Er du alene… eller er du ensom?

Annonce