Annonce
Viborg Nyt

Pris til lærling fra Viborg

Rasmus Haupt Dybkjær fra Viborg. Pressefoto: Søren Malmose
Annonce

Viborgegnen: To lærlinge fra henholdsvis Viborg og Tjele, Rasmus Haupt Dybkjær og Morten Overby Kusk, har nu officielle beviser på, at de er blandt Danmarks dygtigste lærlinge.

De var blandt de 25 lærlinge fra hele landet, som modtog ML-prisen, da Metalindustriens Uddannelsesudvalg fredag overrakte prisen ved et arrangement i Industriens Hus i København.

Rasmus Haupt Dybkjær har gået på Mercantec og været i lære hos Bang og Olufsen A/S. Han er elektronik-fagtekniker, og han får også masser af ros i sin indstilling.

"Rasmus er en populær og værdsat kammerat med en positiv tilgang til nye opgaver. Han er meget kvalitetsbevidst og kendt for at søge udfordringer, der rækker langt ud over fagets krav. Og han deler gerne ud af sine store faglige kompetencer. Rasmus har også udvist en ihærdighed på EUX-forløbet, som han har gennemført med virkelig flotte karakterer."

Prisoverrækkelsen blev på grund af corona-restriktionerne holdt med deltagelse af udelukkende de 25 prismodtagere, talere og arrangører. Modtagerne fik i år ikke mulighed for at have gæster med, men i stedet blev prisoverrækkelsen livestreamet.

Læs om Morten Overby Kusk på side 49.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Kan der være for meget kultur?

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Intimkoncert på keramikværksted

Viborg Nyt

30 år hos Jørgen Olsen A/S

Viborg Nyt

Jensens Bøfhus overlever i Viborg

Viborg Nyt

Heldagskursus i akvarelmaleri

Viborg Nyt

Lok ungerne udendørs trods regn og rusk

Viborg Nyt

Er du alene… eller er du ensom?

Annonce