Annonce
Viborg Nyt

R2 El opkøber lokalt el-firma og ansætter indehaveren

Steffen Kjær (t.v.) og R2 El har opkøbt virksomheden NJ Installationer og ansat Nicolai Jørgensen. Foto: Morten Pedersen
Nicolai Jørgensens el-firma NJ Installationer er blevet opkøbt af R2 El, som samtidig har ansat Nicolai Jørgensen. Inden han blev selvstændig, arbejdede han netop for R2 El.
Annonce

Viborg: Kunderne har måske undret sig over, at der pludselig stod R2 El på den firmabil, der tidligere bar navnet NJ Installationer, når Nicolai Jørgensen kørte rundt til opgaver.

Men det er der en god forklaring på.

Nicolai Jørgensen er nemlig ”tilbage i folden” hos R2 El, hvor han fra 2015 til 2018 var ansat, inden han prøvede sig af som selvstændig i 2018.

Året efter oprettede Nicolai Jørgensen sin egen virksomhed, NJ Installationer, som han altså nu har solgt til R2 El.

- Jeg savnede nogle kollegaer at sparre med og det at være en del af en arbejdsplads og et kollegialt fællesskab. Jeg blev selvstændig, fordi jeg gerne ville prøve det af - ikke fordi jeg var utilfreds med min arbejdsplads. Derfor er jeg også glad for at være tilbage hos R2, siger Nicolai Jørgensen.

Hos R2 El var man klar til at tage imod Nicolai Jørgensen med åbne arme.

- Da Nicolai stoppede hos os, sagde jeg, at der altid ville være en dør åben. Og det var der også, da der skulle gøres alvor af ordene, siger Steffen Kjær, indehaver af R2 El.

Han kan se flere positive ting i opkøbet af Nicolai Jørgensens virksomhed.

- Nicolai er i høj grad selvkørende, da han har mange kunder med sig. Nu har han bare mulighed for at få hjælp fra en af sine otte kollegaer, hvis opgaverne hober sig op.

Desuden drosler Nicolai Jørgensen lidt ned på arbejdet, når han til august skal læse til maskinmester. Han vil dog fortsat have arbejde hos R2 El sideløbende med sin uddannelse.


Da Nicolai stoppede hos os, sagde jeg, at der altid ville være en dør åben. Og det var der også, da der skulle gøres alvor af ordene.

Steffen Kjær, indehaver af R2 El
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Smag på heden

Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Viborg Nyt

Kan kunsten redde verden?

Annonce