Annonce
Viborg Nyt

Rocazino, Mek Pek Party Band, VoxBox og mere: Snapsting 2020 klar med første koncertnavne

Rocazino rocker Snapsting 2020. Arkivfoto: Anders Debel Hansen/Ritzau Scanpix
Allerede nu kan man begynde at se frem til de varme og lyse sommermåneder, som betyder Snapsting i byen og masser af koncertoplevelser.
Annonce

Viborg: Det ottende Snapsting løber af stablen om fem måneder, men allerede nu løftes sløret for de første koncertnavne.

I bedste Snapsting-ånd bliver der dømt fællessang, når et af 80'ernes helt store danske bands, Rocazino, spiller hits som "All my love", "Elsk mig i nat" og "Ridder Lykke" på Gammeltorv den 26. juni.

Tidligere på eftermiddagen kan man varme op med det 18 mand store orkester Luftens Helte, som vil tage børn og barnlige sjæle med på en rejse gennem Disneys største hits.

Men den 10-dage lange byfest åbner allerede fredag den 19. juni. Til en åbningsfest på Nytorv vil Mek Pek Party Band og VoxBox med Anders Hjorth Nielsen i spidsen sætte festen i gang, mens torvets mange boder langer mad og drikke over diskene. Senere samme aften spiller også det lokale band Magi i Luften.

- Musikprogrammet er endnu ikke færdigt, men vi forventer, at vi kan præsentere det største program nogensinde med omkring 30 koncerter fra scenerne på Gammeltorv, Paradepladsen, Borgvold og Nytorv, fortæller projektleder på Snapsting Mette Hagen.

Hun forventer at have et overblik over det samlede program omkring den 1. maj.

Igen i år kommer Snapsting til at foregå i gågaderne og byens butikker, på Nytorv, Hjultorvet, Margretheplænen, Gammeltorv, Paradepladsen, Sønæs, Borgvold og på mindre pladser i Skovgaard Museets Have og Bispehaven samt ved Latinerly og Ølluminati.

Gamle kendinge som Sankthansaften på Borgvold, Snapsting for børn, Seniorfolkemøde, Snapsting med Handicap, Hærvejsløbet, Hærvejsmarch og Alley Cats Car Club er selvfølgelig også med i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce